Inlägg av anon180049

Inlägg som anon180049 har skrivit i forumet

Visst, men vad är Europa. Tycker inte man ska bortse från Östeuropa, DayZ, Stalker, Spintires? m.m. .

Skrivet av chopper:
Skrivet av Jakobinklubben:

S, V och MP är ingen opposition. Oppositionell blir man inte av att vara emot regeringen och driva samma politik själva, utan av att vara emot systemet.

S, V och MP driver ingen vänsterpolitik. De är socialliberaler som de andra.

Enligt min syn så är de vänsterfalangen i Sverige. Och då ingen av den sitter med i regeringen är de i opposition.

De kanske är vänsterfalangen bland de liberala partierna, men de är inga vänsterpartier.

De håller med regeringen om det mesta, vilket som bäst gör dem till skenopposition.

S, V och MP är ingen opposition. Oppositionell blir man inte av att vara emot regeringen och driva samma politik själva, utan av att vara emot systemet.

S, V och MP driver ingen vänsterpolitik. De är socialliberaler som de andra.

Vänsterpartiet 65%

Feministiskt initiativ 61%

Sverigedemokraterna 59%

Piratpartiet 54%

Socialdemokraterna 54%

Miljöpartiet 48%

Folkpartiet 44%

Kristdemokraterna 43%

Centerpartiet 36%

Moderaterna 35%

Visst har partierna skillnader, men dem finner man endast på detaljnivå. Partierna håller med varandra i typ 90% av politiken, som därför inte debatteras eller syns i formulären ovan. Mätningen visar hur de skiljer sig något i ytterlighetsfrågor, dvs de resterande 10%.

Riksdagspartierna är bara olika falanger av ett och samma parti, godkända, finansierade och kapitalvänliga parti.

Jag röstar på oppositionen !

http://skp.se/partiet/partiprogram/

Propagandamaskinen Crytek kan gott konka.

Vackert

Terrängen i allmänhet har bättre upplösning, modellmässigt, än den i ArmA. En kombination av det här och ArmA skulle definitivt bli en killer-app, med bombkratrar, skyttevärn och vad mer.

Glöm ej att spelet är en slags transport/logistik-simulator på taktisk nivå (snarare än strategisk), det är inte ett spel som handlar om att köra runt på måfå i gyttjan - som man kan tro, utan det har många bra tillämpningar. Man ska t ex köra ett antal lass timmer och eftersom vägarna är usla (borde göra timret olönsamt) och kartan okänd behöver man olika fordon och statiska stöd som utför olika roller, t ex rekognosering (UAZ), bogsering etc, reparation.

Multiplayer lär vara ännu mer intressant då man kan köra konvoj.

Det som saknas är first person, att gå ur bilen och reka (åtminstone ett visst avstånd), samt Lada Niva:

Skrivet av Stripe:

Mitt allra första köp på Steam blev Fallout New Vegas. Har velat ha det länge! Hittills är jag nöjd.

Skrivet av Jakobinklubben:

Glöm ej att modda grafiken på Vegas bara.

Vilken mod ska man ha? Finns det inte olika? Länk?

Sitter på fel dator för att veta vad jag har, men man måste välja efter egen smak. Huvudsaken är i alla fall att ta något med high-restexturer vilket man klarar av lätt också med en tre år gammal dator. Det gör enorm skillnad. Därefter la jag till bättre växtmodeller och den något grönare varianten av det paketet.

Därefter finns bra moddar för sömn, vatten, kaloriintag och liknande som ger de delarna av spelet mening. Mod som gör det möjligt att fylla på vatten viktig i så fall. En annan mod jag minns som är bra är den som gör att EDE (en flygande robot) inte triggar markfällor. En annan mod förbättrar menyerna, dvs gör dem större.

Handlade Shadow Warrior, fick samtidigt in 40 svenska på försäljning av kort.

Handlade New Vegas och Dragon Age på rea förra gången, vilket måste ha varit ett av mina bättre köp på steam sett till pris och spelbarhet.

Glöm ej att modda grafiken på Vegas bara.

Det som saknades var rea på Spin Tires. Verkade riktigt bra efter att ha sett en let's play. Synd bara att man inte kan gå ur bilen och reka + man vill ha 1st person view.

Kom igen, visst att man spelar ett tag om man behöver vila för att göra annat, men här snackar vi om att döda tid.

Man kan göra något med sitt liv om man vill det, och jo, det spelar då roll i slutändan vad man gjort.

Det är som att vi har en enorm reserv av datorer som står och rullar i idle, fast människor. I grunden är det det ekonomiska systemet som inte klarar av att mobilisera allas förmågor som är problemet.

Skrivet av Xeogt:
Skrivet av UnorthodoxXx:
Skrivet av Fl3xus:

Jag kan inte låta bli att fundera vem tjänar på att det blir oroligt i Mellanöstern

Saudiarabien och en massa rika republikaner.

Såg detta imorse btw, Jon Stewart är fanimej bäst!

http://en.wikipedia.org/wiki/Divide_and_rule

Det kan vara värt att läsa på lite!

Tidigare behövde hökarna elfte september för att övertyga världen om hur hemska muslimerna i mellanöstern är. Nu behövs inte den lögnen längre, den muslimska världen står enad för all form av barbariskt och bakåtsträvande beteende.

Det är inte ovanligt att höra vanligt folk säga att nu måste något göras.

Antikrigsrörelsen har blivit helt bortfintad på sistone, och de radikaliserade rörelserna har tjänat de internationella intressena väl i mellanöstern.

Alla är redo att slåss med "de andra" i vartenda muslimskt land. Att befolkningarna varit synnerligen dåligt outbildade, våldsbenägna och intoleranta har bara gjort den saken lättare att åstadkomma.

http://rt.com/op-edge/168336-isis-western-foreign-policy-chao...

Skrivet av SoL:

Jag förstår varför inte usa vill in i irak lr syrien med trupper, men något måste göras åt isis, usa har makten o göra något. Isis brutala fram marsch får tom al-qaida o skita ner sig.

ISIS tjänar indirekt amerikanska intressen. Varken Iraks eller Syriens regeringar är USA-vänliga. Saudiarabien och andra allierade till Sverige förser ISIS med vapen i Syrien. När USA talade om att gå in i Syrien var det på terroristernas sida mot den folkvalda regeringen.

Man har gjort att irakiska armén retirerat och lämnat kvar sin utrustning åt ISIS. På så sätt förser man dem med vapen att slåss med i Syrien tex.

​ISIS in Iraq stinks of CIA/NATO ‘dirty war’ op
http://rt.com/op-edge/168064-isis-terrorism-usa-cia-war/

Ubisoft .

De enda nya settlers som varit bra har ju varit rebooten, med bättre grafik?

Ok, det kommer jag ihåg. Det är ju bra, men risken med rabattkuponger är att man köper något man inte vill ha egentligen.

Jag har sålt av massor. Vad behöver man summer adventure-korten till?

Lagstifta mot ny teknologi är vad han och andra borgare vill.

Visst att man kanske inte spelar alla spel. Men det beror tex på att man köper när priset är bra och väntar tills man har tid eller spelet är klart och man har bra dator nog (DayZ). Eller att man köper ett billigt ex av ett spel man haft utanför steam eller kopierat och lagt många timmar på.

Sen finns förstås kategorin spel man köpte billigt för att testa om de var något att ha. Witcher 1 har jag försökt med, men inte förmått att spela.

Och sist "gratisspelen" för en dag, som man skaffar bara för att man kan, tex för att kunna skänka bort.

Japp ser bra ut, rimlig story och sånt.

Alla vet ju att offer är de riktiga förövarna!

Lika smaklöst som att göra ett spel där judar ockuperar och sätter tyskar i koncentrationsläger och där en street-Hitler är gatornas frihetskämpe. Men skit i det, det är att det ser "roligt" ut och att det är riktigt nice grafik som spelar roll!

Bry er inte om att småglin spelar och "lär sig", och skit i allt annat. Bortse från politiken förmedlar, det är bara en slump. Kunde lika gärna varit eskimåer från Grönland, San Marino eller folk från Djibouti som tagit över good-guysen i USA.

Begär 25% RÄNTA och ersättning för besväret.