Inlägg av Tor

Inlägg som Tor har skrivit i forumet

Det börjar bli jäkligt svårt att låta bli att köpa en ps5 nu asså 😬

Skrivet av Issue:

Den där jävla marmorstenklumpen asså! Ett flak Coca cola och en årsförbrukning navelludd för rasket? Kan du leverera det till Skåne också? Mvh

Är i grunden otroligt sugen på Ses of stars men baldurs gate 3 året upp min häst och mycket av min vinter. Kanske blir att vänta tills dlc kommer om jag kan hålla mig

Skrivet av MickeV:

Lottar ut spelet som kom på plats 6 i årets spel!
Star Wars Jedi: Survivor
Fick det av AMD på moderskeppet2.
<Uppladdad bildlänk>
Säg till om ni vill ha chansen att få det, så kör jag ett spinn på wheelofnames.com

Enda kravet är att man ska tycka om Star Wars och inte sälja vidare det om man inte ger pengarna till barncancerfonden.

Trevligt, är gärna med i utlottningen

Hade varit kul om det blir bra men jag känner lite att dagens bioware inte har världens största förtroendekapital så hypen infinner sig liksom inte längre. Andromeda var kul rent mekaniskt dock, det får jag ändå ge det.

Skrivet av Sunstalker:

Jag spelar mest med Pro Controllern, den är tyvärr också svindyr dock. Och eftersom vi inte vet om den kommer fungera på nästa Switch så är det inget jag hade köpt nu heller.

Billig begagnad Switch kan såklart vara värt det men då kan du nästan räkna med att Jon-cons är hyfsat slitna särskilt om barn har spelat på den.

Själv sålde jag min gamla och köpte en oled i somras, sisådär någon månad innan de utannonserade Switch 2. Tänkte lämna igen den på öppet köp men sonen protesterade

Det är bara att köpa en 8bitdo för en hundring typ så kan man använda ps4 eller Xbox kontroller. Personligen använder jag en 8bitdo med en gammal wiiu pro Controller som har bizzart lång batteritid

Skrivet av ClockWise:
Skrivet av Slashgibber:

Blir en flaska bubbel, McDonalds och gratis game pass samsung tv-streaming ikväll till fredagsmyset för att fira. Äntligen är det över!

Skrivet av Shadee:

Mina aktier är också "drabbade."

Ner 18% idag och -45% totalt. 😬 Tur i alla fall att det bara är småslantar.

Känns lite som om jag köpte biljett till månen men fick bara åka kollektivt till Eslöv. RIP stonks 😆

Har vi tur så repar det sig, jag vill verkligen att Payday 3 ska få bli bra och leva länge oavsett.

Skrivet av Proximately:

Ifall du sitter som aktieägare, någon koll på vartifrån pressen kommer för Always Online?

Jag sitter också på en del Starbreeze-aktier (dock inte för så mycket att jag gråter över en dålig launch), vi vet inte mer om utvecklingsprocessen och de valen än er andra.

Eiyuden Chronicle släpps den 23 april 2024 https://twitter.com/eiyuden/status/1702336448127770885

Skrivet av Whisp:

En fråga till forumet: vilken/vilka classer är egentligen de roligaste? Jag vet nämligen inte om jag tycker det är så kul med warlock. Funderar på respecca.

Warlock är roligast som multiclass med något annat tycker jag, paladin/warlock är exempelvis riktigt skoj tycker jag men en helt annan spelstil än ren warlock. Du kan också köra bard/warlock om du vill vara bra på skillchecks och vara hyfsat kompetent i strid

Som magiker hade jag rekommenderat sorcerer, draconic som subclass gör dig hyfsat tålig och stark i ditt valda element medan storm gör att du flyger runt vilket är rätt ballt. Charismabaserad precis som warlock så du är fortfarande en kompetent snackare.

Svaret på vad som är roligast beror dock på din spelstil och preferenser i slutändan

Fast det behöver inte vara något problem med att spela en Elder, beror trots allt helt på var man placeras i narrativet med motstånd etc. Detta verkar enligt beskrivningen vara fokuserat på politisk intrig i och med ett kraftvakuum, då är yngre vampyrer bara spelpjäser. Elders behöver inte vara 2000 år gamla heller det räcker med typ 200-300år vilket gör att du är över de flesta men du är samtidigt inte kraftfullast. Men det är klart att det blir tråkigt om det bara slutar som en powerfantasy med löjliga nivåer.

Görs det bra så kan det bli fantastiskt men projektet i sig känns tveksamt med utvecklingshistoriken i åtanke. Vi får se, hoppas på en positiv överraskning.

Om det är en bråkdel av så bra som det verkar känns det som ett ypperligt rastlir på jobbet

Skrivet av Cortex:

Har du ingen telefon?!

Skrivet av Wakkaah:

Är det bara jag som tycker att spelet känns mer som Divinity 3 med Baldur's Gate-fluff än Baldur's Gate 3 med inspiration från Divinity?

Efter att ha spelat lite mer i lugn och ro tycker jag att det mer och mer känns så. Tycker att spelet är toppen och väldigt kul att spela. Men det har inte samma atmosfär och känsla som Baldur's Gate 1 och 2. Jag har inget emot modernisering av system eller att striderna nu endast är turbaserade. Det är snarare hur storyn är skriven, hur dialogerna låter och den generella stämningen i spelet. Det känns som att tentakelsex, vampyrer och brinnande grisar får mer utrymme än den tunga, mörka, råa fantasiepiken.

Återigen, det är ett bra spel. Men jag får verkligen inte "Baldur's Gate-känslan" som finns i såväl tidigare spel som Icewind Dale och Neverwinter Nights. Tycker att Larian kunde ha ansträngt sig mer för att fånga det och spara de sakerna som inte riktigt passar in till ett nytt Divnity istället.

Är inte hur långt som helst än men det är absolut en annan sorts känsla än baldurs gate 1 och 2, vilket visserligen var fallet med hoppet mellan 1 och 2 också men det kändes mer som en naturlig utveckling i hur historien berättas. Med det sagt så känns det fortfarande väldigt mycket Dungeons and Dragons och det är trots allt en annan berättelse än den som de första spelen avhandlar. Poängen med att man kan önska mindre "höhö"-moment finns absolut men det är rätt mycket "höhö" i baldurs gate 1 och 2 mellan varven också bara lite mindre sexuellt.

Spännande, jag vill att det blir skitbra men samtidigt känner jag att mina förväntningar är totalt i botten.

Sitter här i valet och kvalet kring att spela the dark urge med en "god" karaktär första vändan, någon som provat? Är det att rekommendera? Vända två lär vara väldigt avlägset, kanske om något år tidigast med den mängden speltid jag har att avvara just nu.