Artiklar av JAM

0

FZ Preplay: Quake 4

0

FZ PrePlay: Driv3r

0

EverQuest II

Sex år efter att det som kom att bli ett av västvärldens mest populära onlinerollspel såg dagens ljus, så är det dags för uppföljaren - i en tid då konkurrensen på marknaden är flera hundra jättespindlar tuffare. Efter en dryg månads intensivt spelande så är det dags för FZ att avlägga rapport från den numera översvämmade spelvärlden Norrath i EverQuest II.

0

Rollercoaster Tycoon 3

Gröna Lund och Liseberg har stängt för säsongen, men ha förtröstan. Rollercoaster Tycoon 3 från Chris Sawyer och kompani har anlänt - och det är nästan lika bra som den äkta varan.

0

Anarchy Online - Alien Invasion

På ECTS-mässan i London för fyra år sedan bjöds undertecknad på uppvisning av ett kommande onlinerollspel från den norska uppstickaren Funcom. Planerna för Anarchy Online var ambitiösa och utvecklarna upp över öronen positiva - och visst såg det lovande ut. Men sommaren året därpå kom verkligheten ikapp både Funcom och oss frustrerade betatestare när spelets problemfyllda sjösättning genomfördes. Nu är det dags för mig att ge det en ny chans i och med senaste expansionen; Alien Invasion.