Inlägg av Tdoggahdogg

Inlägg som Tdoggahdogg har skrivit i forumet

Nytt rekord för mig!

Spelar på i totk. Helvete vilket bra spel. Vill inte att det ska ta slut. Men har nog sjukt långt kvar. Bara klarat ett tempel.

Lirar mest Zelda Totk, både själv och med barnen på olika profiler, sen kör vi även lite super mario world bowsers fury. Så mycket Nintendo just nu. Men allt spelande överskuggas ju av Tour de France under juli månad Helskotta vilken tour det verkar bli i år

Har haft GamePass i flera år nu. Fattar fortfarande inte vad Perks är…

Totk helt klart!

Skrivet av Dudinkalv:

Förstår ärligt talat inte hur vissa kan ha gillat Ubisofts show, det var en train wreck utan dess like, både när det gäller det tekniska, presentation och innehåll.

Vilket klipp vill man kolla på, ett tåg som spårar ur eller ett tåg som åker perfekt och fint längs spåret?

Xbox bäst vad gäller rent spelutbud, men precis som nån annan också så skrev så gillade jag verkligen Ubisoft. Hade personlighet och vågade vara lite eljest. Jag gillar också interaktionen och nerven som blir när det är live framför publik. Många andra bjöd på suuuperpolerade, perfekta och själlösa trailerkavalkader och det är inte min kopp med te.

Alan wake 2 såg mer slow paced ut nu än förra gången det visades upp vilket gladde mig. Så blir kanske att man testar det ändå. Mk1 såg ut som ett riktigt kul förfestspel 🤩🍺.

Jag tänker kring spel ungefär som jag tänker kring film, serier, musik m.m. Har game pass sedan länge och hör jag bra om ett spel som jag blir sugen på så spelar jag det och har förhoppningsvis kul. Skulle jag börja tänka att jag hade en back log med spel skulle jag nog bara bli stressad och helt tappa spelsugen, det finns för mycket. Sällan tycker jag man hör folk prata om back log vad gäller filmer, musik, serier det går ju inte med dagens utbud när det säkert varje dag släpps ett dygn med kultur som man skulle kunna uppskatta.

Så vad jag skulle komma till :). För mig så blir det ofta att jag plockar lockande spel som finns på game pass eftersom jag redan betalar för det och ett spel som detta skulle jag med största säkerhet inte spela alls om jag var tvungen att köpa det separat.

Jag räknar dagarna till släpp. Jag och ungarna hade så sjukt kul i botw och vi är alla taggade på nästa spel. Nu är ungarna även 6år äldre och börjar bli vassa gamers så vi kan nog hjälpas åt än bättre denna gång. Kommer bli kul!

Är det inte nu kl 16 det ska dra igång? Ser inget på Nintendos YT…

4/5 tycker det va en riktig bra serie. Jag grät en tår här och där och njöt, nästan skrattade av vissa scener. Vill ha mer. Då är det bra.

Jättekul att Tomas är med nu i fragzonefredag! Gillart!

Risk är att det blir ett fallout 76 som bara fångar dom som orkar stå ut. Låter alltid som att det ändå finns folk som både gillar och spelar det men jag är inte en av dom.

Har nu lirat ca 10h och tycker det är ett rätt kul spel, så lär lira vidare för det lockar att få veta hur det ska gå i huvudhistorien. Jag gillar pussel, klurigheter och skattkartor i spel, men jäkla synd att man inte ens hinner börja klura innan tips haglar över en som i princip löser hela pusslet och helt förstör känslan av att jag knäckt nånting. Är nog det sämsta med spelet just nu.

Helt fast i Tunic som jag spelar tillsammans med barnen på xbox. Så det blir mer sånt i helgen. Sen även lite Day Z kanske

Jag sållar mig till skaran som verkligen gillar tidigare arkane-spel. Deathloop och dishonored 2 är två av dom få spel jag faktiskt spelade klart under 2022 OCH jag hade kul hela tiden. Så även fast hela vampyrgrejjen inte lockar jättemycket så brukar dom kunna få till kul gameplay, så ska absolut lira det.

Resten va rätt olockande, kommer knappt ihåg vad det var ens. Forza, nåt rock-rytm-spel...

Fan va kul med årets spel idag kommer definitivt kolla

Blev en pannlampa. I övrigt så undviker jag Black friday/week/month så mycket det går.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Om inte annat är det ju Black Friday (hela veckan) nu, så förmodligen lättare än vanligt att hitta svinbra pris. Runt 150 hittar jag det för.

Bra idé, fanns tom för dryga 90kr på microsoft store eller vad det heter på xboxen Blev ett köp. Va några år sen jag lirade och det va på PC så suget är helt klart tillbaka att ge sig in i världen en vända till.