Inlägg av anon_327210

Inlägg som anon_327210 har skrivit i forumet

Skrivet av ZkilfinG:

Är det korkat att slå speed run rekord i gamla spel också? Eller att springa 100m på 10 sekunder fast någon annan redan gjort det?

Även om Du tycker att det är fånigt finns det ingen anledning att vara nedlåtande.

Tips läs vad jag citerade innan du svarar.

Mittt svar var till

"Hahaha jag dör lite varje gång folk säger hur dem lyckats med något i classic wow. 17 år senare...

Vi tog world first classic, server first classic... Det gjorde ni ju inte, någon gjorde det däremot för 17 år sedan.

Snacka om att alltid vara 2a på bollen, och ändå hävda att man var först. Haha."

Har inget med speed runs att göra.

Skrivet av Arkaith:

Alltså.. Du sprider fortfarande detta? BLM är en bra organisation. Bara för att det är ett fåtal psykopater som springer runt och ställer till problem i dess namn(fast du lär ju räkna vilken icke-vit person som en BLM member antar jag), så är hela organisationen åt helsike? Yikes.. Foliehatt på full power.

Men, herregud vilken attityd det är på många på FZ när det gäller detta ämnet. Alla incels kommer ut ur källaren..

BLM en bra organisation? Njae, ett bra syfte och budskap ja, men inte mer än så.

Skrivet av Whitepilledoomer:

Tyvärr är nog Blizzard inte ensamma om att vara vidriga i inte endast den branchen utan även i många andra.

Amazon är i min mening ett sådant företag. Såg en dokumentär om dem på svt häromdagen som mer eller mindre bevisade att det är ett företag med en rutten ledning.

Skrivet av fue:

God morgon. Kanske inte borde uttala sig om något om man inte själv har hängt med i svängarna senaste veckan.

Helt rätt, korkat av mig. Borde följt det bättre innan jag började skriva. Min första reaktion var, here we go again, någon/några skrivit på twitter (eller annan social media) och nu börjar drevet från social media-krigarna (tröttsamt). Precis som dem, borde jag tänkt till innan jag började skriva.

Nyhetstorka? Helt ointressant att läsa om denna sandlåda, när det väl har varit en utredning, kan ni posta om det.

Social media=Judge Dredd. Inte bättre än dåtidens häxjakter med högafflar. Någon säger något och vips så är man skyldig. Kul tills det händer en själv.

Gäller att vara källkristisk i sådana här fall. Alltför många på nätet som direkt hoppar på "the bandwagon" och skriker fy urk bläää #fuck blizzard eller vem det nu är det handlar om.

Nu är jag inte tunnhårig, gott om hår på huvudet, dock blev jag grå redan runt 25 års åldern. Mest på sidorna, sen enstaka vita lite här och var.

Det roliga är dock att på mina håriga ben, lår och Sveriges hårigaste röv, har jag typ förlorat allt hår på smalbenen och fått två runda kalla fläckar på skinkorna och på låren. Ser lustigt ut Ett mindre problem dock, än när man förlorar håret på hjässan för de flesta.

Min chef som säger rätt ut, jag kommer inte ändra på mig för jag har alltid rätt.

Skrivet av Kyraal:

När syftet är att håna eller skada någon verbalt är det sarkasm, inte ironi. Oönskad rättelse, jag vet, men det är ju bra om vi också kan lära oss något i den här tråden och inte bara angripa varandra 😊

Sarkasm och ironi är ju same same

Skrivet av lerb:

Det känns som att FZ befolkas av allt fler ganska konservativa skrikiga gamers nu för tiden, och min känsla är att det började i samband med Covid. Det finns ju en hel kultur kring detta på YouTube med vad jag vet, kanaler som enbart handlar om hur gaming och vissa stora bolag inom branschen håller på att tas över utav "SJWs" och "PK-media"och *gasp* kvinnor! Kolla bara den totala shitstormen som var The Last Of Us 2 vid release...

Det finns ett antal användare som är väldigt högljudda, med konservativa åsikter och svart/vit syn på saker och ting. Ofta kommenterar de enbart för att uttrycka sitt missnöje och gärna utan vidare förklaring eller grund. Ett samband verkar dessutom vara att ingen av dem har profilbild, och är reggade 2019/2020.

Men ja det är tråkigt och så förbannat "typiskt gamers" på något vis, att kunna avfärda ett spel utan minsta förklaring varför. Utan någon grund, utan diskussion - förutom ett par lågupplösta bilder som i princip inte säger ett smack om spelet. Man har bara bestämt sig för att det är dåligt helt enkelt.

Haha! Roligt inlägg

Skrivet av blackidus:

Personligen så tycker jag man ska sluta ha fördomar om andra spelares spelstil bara för att man ogilar en specifik feature i ett spel
I mitt fall I BFV så har jag mest tid och score med Assault och Support klassen, minst med Recon klassen.
Även om jag kanske har mest kills med Kar98 så är inte trotjänarna STG44 och MP28 långt bakom

Han har väl blivit dödad en gång för mycket av snipers

Intressant hur denna tråd förvandlades till politik och att man är konservativ för att någon gnäller på väderfenomen

Skrivet av lerb:

Är du en sån där som skrek med gäll röst och skrev arga inlägg bara för det fanns stridande kvinnor i Battlefield V?

Edit och on topic: Gillar vad jag ser, jag ville att BF skulle röra sig till nutid och jag tar vad jag får, så länge jag slipper lobba kulor med nån sliten k-pist från 100 år sedan är jag nöjd.

Levolution i BF4 tycker jag ändå funkade hyfsat, det var blandat resultat beroende på vilken bana man var på. Shanghai var trevligt att kunna spränga skyskrapan och det ändrade ändå dynamiken på den banan om man gjorde det. Men att fälla radiomasten på Caspian Border var väl mest en cool grej kändes det som.

Nope, jag köpte bara inte skiten

Skrivet av Sisyr:

Suttit och kikat på Bosch på Amazon Prime en del på slutet. Mitt i andra säsongen nu. Rätt trevlig serie för de som gillar kriminalare, med fokus på huvudkaraktären Hieronymus "Harry" Bosch (döpt efter konstnären, får man förmoda). Uppskattar framför allt att det inte är nya fall varje avsnitt, utan att man har en röd tråd. Baserad på en välkänd bokserie av Michael Connelly, men jag har aldrig läst någon av böckerna själv så kan inte direkt säga mycket mer än så om filmatiseringen. Underhållande är den hur som helst, och Titus Welliver (lika tungt namn som karaktären!) gör sig bra i huvudrollen.

Påbörjade Bosch direkt efter The Shield och kan bara instämma.

Min Seat Ibiza tar mig från A till B. Ingen rolig bil, jämfört med mina BMW. Men efter att jag totalkvaddat båda, kändes det som ngn ville säga mig ngt

Givetvis tycker jag som är 80-talist att det var bättre förr. Men ärligt talat finns det nog lika mycket som är bättre idag som då.
Lite är bättre, lite är sämre och lite är nostalgi.

The Shield - https://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=nv_sr_srsg_0

Fantastiskt bra serie om ett gäng korrupta poliser.

SWG private servers har funnits i många år.

Min första speldator var en Intel Pentium 166MHz MMX med ett Diamond Monster 3D (3Dfx Voodoo 1)

OMG Turok och första Unreal, vilken grafik Quake också