Inlägg av HSB

Inlägg som HSB har skrivit i forumet

Alltså, det här är COD, inte Battlefield. Man har ju sålt ut sig totalt till snorungarna som gillar skinz och dylikt. Skämdes då trailer var så krystad, full med en massa töntiga explosioner. Och informationen gör saken än värre.

Skrivet av anon_79617:

Det var exakt det ögonblicket min pinsamhets-mätare gick i taket.

Samma här.

Fy fan vad larvigt det ser ut. Blir inget köp den här gången heller. BF3 och Strike at Karkand blir det som gäller även i fortsättningen.

Så, spelet låtsats att utspelas i framtiden, samtidigt man förlitar sig på samma samma upplägg som BF3 som kom för 10 år sedan?
Jag har sagt det förut, jag kommer aldrig lägga en krona på detta ifall det stämmer. Billig yta betalar jag inte för.

Skrivet av Meurik:

Helt ärligt, så tror jag många kollar på dessa bilder och tror det är slutresultatet, ja. För folk är exakt såpass dumma oftast.

Det faktum att du kallar folk för dumma får inte dig att framstå speciellt ödmjuk. Ärligt talat, spelindustrin är den ända industrin där konsumenter envisas att köpa halvfärdiga produkter. Jag har inga problem med att inte spendera pengar på något jag tycker ser halvdant ut, spel är leksaker och således inget viktigt. Jag står lätt över och sparar mina pengar.

Skrivet av metricblge:

Åå jösses.. Du tror alltså på fullaste alvar att bilderna vi ser här representerar slutresultatet av Battlefield 6? 🙄

Herregud, får man inte dissa en spelserie som i bästa fall klarar av att leverera en bra titel varannan gång. Förlåt, men jag är ingen "gamer" som köper titel efter titel. DICE är ojämna, och bilderna ser skit ut.

Skrivet av lerb:

Men ja det är tråkigt och så förbannat "typiskt gamers" på något vis, att kunna avfärda ett spel utan minsta förklaring varför. Utan någon grund, utan diskussion - förutom ett par lågupplösta bilder som i princip inte säger ett smack om spelet. Man har bara bestämt sig för att det är dåligt helt enkelt.

Jag spelar stundtals lite på min PC, men det är ingen hobby som jag tar seriöst. PC- och TV-spel är inte tillräckligt viktigt för mig att behöva ha "en grund" eller "diskussion" för att avfärda. Ser spelet inte bra ut så köper jag det helt enkelt inte. Tycker snarare "gamers" beter sig tvärtom mot vad du säger, d.v.s. envisas med att köpa Cyberpunk 2077 fastän spelet inte ens fungerar.

Ser riktigt jävla dåligt ut. Ser ut som att jag inte behöver lägga några med pengar på Battlefield framöver, serien har gjort sitt.

Jag är än så länge inte taggat. Fick avsmak av de läkta bilderna på den där robothunden. Gillade verkligen inte fyran, delvis p.g.a. alla prylar som missbrukades, och en robothund känns som en sådan pryl.

Ser ut som en spel för barn.

Synd att ingen moddare försöker att förbättra spelet genom att åtgärda många av dess brister.
Verkar ju bara finnas en massa lallar-mods.

Skrivet av peggleball:

Då kan det inte ha varit en speciellt stor katastrof vid release.

Ajdå, råkade citera fel inlägg.

Skrivet av G4ruda:

Rome 2 var katastrof vid release. Ett mycket, mycket bra spel efter patcher.

Det är ju fortfarande nästan exakt samma spel. Inget nytt.

Meningslös serie, man har inte gjort något bra nog sedan Shogun 2. Finns inga anledningar att köpa nått nytt.

Half Life 3, Nyversion av Resident Evil 4 samt Cities Skylines 2.

Varför envisas utvecklare med att ha spelkaraktärer som hela tiden skall prata med sig själva? Stör mig som fan på det, så löjligt.

Såg inte så bra ut tyvärr. Dock min ytterst subjektiva åsikt.

Jag uppfattar det som väldigt många vill ha BC3 eller någon form av nyversion av BF2/BF3, men vi verkar ju inte få något av dem.
Gillade verkligen inte BF4 med alla prylar. Blir det futuristiskt så kommer jag sannolikt stå över och lägger mina pengar på något helt annat.

Skrivet av speurk:

Fast även om jag önskar bredare svängar så tror jag att det blir väldigt grundat i nuvarande och kommande, verklig teknik. Ta ut svängarna handlar snarare om att dom kan få ha med en kvinna i andra världskriget med en protesarm utan att folk börjar gråta bojkott.

Här finns eventuellt läckta bilder från den eventuellt stundande trailern

https://m.imgur.com/a/vRRac8e

Där ser man ju bland annat något som ser ut som Boston Dynamics robothund "Spot". Den testas som mest med nån polismyndighet, men det är ju inte overkligt eller galet att tänka sig att den kommer figurera i krig i en nära framtid.

Edit: hittade en till länk nu med 55 (!) bilder:

https://m.imgur.com/a/Vrww9xg

Nej fan vad dåligt det ser ut. Kanske får trailern mig att ändra mig, men tveksamt. Ser riktigt tramsigt ut.

Skrivet av speurk:

Alla läckor tyder ju dock på nutid/nära framtid, typ 2040. Vilket jag håller alla tummar och tår för att det stämmer!! Avskyr allt gammalt skräp där man inte kan ta ut svängarna, för då börjar alla krigshistoriker böla om hur overkligt det är. Nutid är underbart med alla möjligheter som finns!

Jag behöver nog uppgradera mitt grafikkort, men om det rör sig om 2040 då står jag över. Vill inte ha några hitte-på-vapen och prylar.