Inlägg av Stevoo

Inlägg som Stevoo har skrivit i forumet

1

Patcher må vara en flummig gubbe som har haft fel så många gånger. Men, det är det som kommer att ske vad vi än vill. För ja, vi som är här på FZ vill över lag vill ha fysiska media, men framtiden vill att vi har digitalt och/eller streamar. Det kommer att hända hur mycket än vi håller emot som gubbmaffia vi är. Nej, det räcker inte att du som 18 åring skriver att jag köper fysiska spel. MS kommer att bli störst i slutänden. Vad vi än tycker om det. Dom köpte Activision/Blizzard för 770 000 000 000 kr, sug på den. Slaget är redan över även fast det ännu har hänt. Sen kan några skriva att men det har inte de bästa spelen, jag kommer aldrig köpa MS spel eller en Xbox, MS suger ren generellt. Det är över även fast du eller jag vet det.

Ni som är emot, hur mycket pengar har Sony dragit in sedan dom började med spel? Räkna på det och filosofera runt det ett tag. Tänk ett tag till och skriv sedan här. MS har redan dragit in pengarna som företag sedan dom la budet på Activision/Blizzard. Kassa kistan är lika full nu som då.

Skrivet av Athaleos:

Verkar vara gott om vatniks här. 100% bojkott på det här spelet, precis som alla andra varor som jag som konsument kan undvika för att inte stödja ryssjävlarnas krig.

Absolut 101% bojkott på detta spel.

Måste säga att jag blir orolig är våran framtid då många uppenbarligen inte bryr sig. Bara för att man inte kan vara perfekt så väljer man inte göra något alls.

Jag är inte perfekt men jag försöker sätta mig in och göra aktiva val när jag köper saker. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Ni som tror att Ryssland kommer nöja sig att ta Ukraina skall nog i alla fall försöka att sätt er in vad som händer och läsa lite historia.

Skrivet av Majoren:

Kommer inte köpa spelet av den enkla anledningen att det inte intresserar mig. Dock så bojkottar jag ingenting och stänger automatiskt av öronen om nån börjar uppmana till bojkott, sorry. Bryr mig inte ett skvatt i vilket land en produkt kommer ifrån, vilka som tillverkat den etc. Spelar ingen roll alls för mig om det är mordiska kommunister från nordkorea eller gamla plantageägare från amerikanska södern, jag köper bra produkter och köper inte dåliga produkter. Det är min enda moraliska regel, grejorna måste vara bra. I övrigt så struntar jag i moralisering och agendor, man blir ändå bara en hycklare om man låtsas bry sig i en specifik fråga tillräckligt för att bojkotta.

Jag blir helt mållös inför denna kommentar....du kan inte mena detta på riktigt?

Nästa "meet up" kommer bli intressant.

Nä, måste rätta mig själv är övertygad att det kommer bli helt underbart...som en bal på slottet. Fast lite mer. Detta är Howards barn mer än 20 år tillbaka.

Vissa säger så andra säger si "Nåja, vad är väl en bal på slottet... Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles... alldeles underbar" Men vi får se om balen blir alldeles under bar eller inte. Personligen tror jag att den kommer att bli...underbar!

Halo Infinite

Om ni har beställt från Webhallen och har koll på skräpposten/övrigt. Mitt mejl hamnade i Övrigt korgen (alla andra mejl från webhallen har hamnat i min primär inkorg). Jag fick inte heller något SMS.

Såg precis att jag har fått en bekräftelse på att jag kan hämta ut min Xbox series X på Webhallen. Dock låg mejlet under "övrig" i Outlook och inte under "prioriterat".

Kan det vara så att de som bor i lite större städer kommer får sina utskickade i morgon. Jag bor i Stockholm och har inte fått någon bekräftelse från Bring. ( Beställde den 22 september från Elgiganten, fick bekräftelse mejlet klockan 11:02 samma dag, expressleverans)

1