Inlägg av toast

Inlägg som toast har skrivit i forumet

En bra aktivitet för barn som behöver röra på sig. Tyvärr har folk kommit på att man kan fuska, en kollega sitter hemma vid sin dator och fångar Pokemons utan att ta ett steg..

Med tanke på hur bf4 var vid release så är det väll inte konstigt att folk väntar med att boka det, jag vet att jag kommer köpa det, men när.. Kanske en öppen beta skulle få mig att känna mig mer säker.

Jag skulle nog vara en av de sämmre valen av folket här att vinna detta, är oerhört kritisk av alla de senaste spelen i CoD-serien.. Men men, kul att resa..

Spela roll, folk fuskar ju redan, har en kollega på jobbet som Sitter hemma framför datorn och klickar på ett gps program som låter honom plocka pokemons lite överallt, sen har han ett annat program på mobilen som visar honom exakt vilka pokemons som finns och på vilken adress, så han samlar massor av dessa digitala fånerier och konkurerar ut alla barnen i området utan att han rör sin feta röv en enda meter,

Tycker det är pissigt, dels för att allt fusk alltid är dåligt, samt att barnen får ju iaf komma ut och röra på sig och det ska man väll uppmuntra? men om det kommer ut att det är effektivare att sitta hemma och fuska lär de väll sluta med det? oh snap..,

Men ni vuxna som inte gör detta för eller med era barn, va fan? Mumintroll, My Little Ponny eller Pokemons? vad är skillnaden? Känner ni er inte fåniga?

jag är för Jämlikhet, inte för Feminism..

Tveksam till om det håller i längden, börjar man inte redan tröttna på befintliga banor?

Wildlands och For Honor är två måsten för mig, trots att det är Ubisoft som är utgivare..

bara en gnutta

Kan inte FZ bjuda in Loffe och Matti och hålla debatten Live som fredagsunderhållning? Verkar dock vara lättare att hävda saker än att ha några konkreta bevis?

Men jag får väll hålla med om att de flesta människor är idioter, egoister och narcisister. Åsikter finns det iaf gott om, Önskar ibland att en asterioid skulle göra slut på den här planeten en gång för alla. Det är så pinsamt att läsa/höra era tankar!

testikelskotten var väll med i 2an och 3an med..?

Låter som något för PewDeePie

Skrivet av SkullJoke:

Såg inte For Honor på listan Det verkar ju riktigt najs

Ja jag är oxå riktigt sugen på det, trots att Ubisoft ligger som utgivare

har det släppts? eller är det beta fortfarande?

32 vs 32 i BF är inte så jävla roligt som så många försöker att få det att framstå.. blir lätt jävligt rörigt i hotspots...

Skrivet av vuze2143:
Skrivet av toast:
Skrivet av Blackwolfe:
Skrivet av Cyberz:

Hoppades på beta nyckel men gick lottlös....

Jo, man grindade drytop och silverwastes rejält när det fanns möjlighet till beta drop.. men icke. Och så var det folk som bara spenderade en timme där och hade tur.

ja mitt ex fick en nyckel efter typ 10minuter.. jag grindade i 5 dagar innan jag fick min... jaja.. betan är/var väldigt begränsad.. en liten smakbit..

Därför det blev ett ex ?

Näe jag kom på henne med att skicka nakenbilder & sexchatta med en 25årig.. lite tråkigt slut på 12år tillsammans och vi har en dotter på 6år oxå.

Skrivet av Blackwolfe:
Skrivet av Cyberz:

Hoppades på beta nyckel men gick lottlös....

Jo, man grindade drytop och silverwastes rejält när det fanns möjlighet till beta drop.. men icke. Och så var det folk som bara spenderade en timme där och hade tur.

ja mitt ex fick en nyckel efter typ 10minuter.. jag grindade i 5 dagar innan jag fick min... jaja.. betan är/var väldigt begränsad.. en liten smakbit..

Nice.. men jag ska ju köra gw2-thorns betan imorgon..

förväntade mig en Ron Burgundy, men den där fånen..? kan han inte bara säga upp sig på en gång då? eller skjuta sig om han helldre vill det.. för han tvingades tydligen kommentera det hela? och han kan inte stoppa framtiden vad han än anser är riktig sport och vilka som får utöva den.. =D

intressant, hörde tre morsor sitta och prata om detta på en grannfest igår så problemet är uppenbarligen vida spritt..och angående byta till kaffe är väll förhållandevis få 15åringar och yngre som gillar kaffe har jag fått för mig?

Skrivet av rewoX:

Treyarch har hittills gjort bra COD-spel faktiskt... det jag önskar från detta är:
- Bra story
- Normala verkliga vapen (inget framtidspåhitt)
- INGEN EXO-SUIT..skräp

Om det är det du önskar verkar du komma att bli besviken, en massa framtids skräp, och zombies verkar vara på menyn.