Inlägg av annacloudberry

Inlägg som annacloudberry har skrivit i forumet

1
Skrivet av Klaudia:
Skrivet av alorelei:
Skrivet av Klaudia:

Aldrig någon tjej som vinner D:

Jag har vunnit förut. Inte idag.

Fint! Dock så är det inte så ofta tjejer vinner Men ja, det är ju fler killar på denna sidan så : 3

Jag har också vunnit förut, hoppades så på denna! Svarade rätt på alla frågor, men men.. Grattis ni som hade tur och vann!!

Åh vad jag vill vinna detta! Tänkte köpa det till mig själv förra veckan, men insåg snart att spelbudgeten redan var överskriden efter att barnen fått sitt. Lite eget spelande hade varit finfint!

Ja, med tanke på sexismen i dyng(kommentars)fältet den här gången, så förstår jag att det behövs separata satsningar som riktar sig till kvinnor. Själv spelar jag alla spel som har lite story och hjärna bakom allt köttande, tex Mass Effect-serien, Final Fantasy-spelen mfl.

Jag fick error 1 just, precis när jag hoppade över cutscenen med skeleton king på min första HC-gubbe "Error 1 - there was an error creating your own party", blev utkastad och nu error 37.

- Saknaden !!!

/Om möjligt ännu mer peppad inför torsdag, men är lite orolig för hur spelet kommer flyta på PS3an, demot var ganska hackigt.

Jag har en något modifierad kvinnlig Shepard, tycker att det känns helt självklart efter att ha spelat igenom både ettan och tvåan med samma stenhårda kvinna som galaxens superparagon.

Är som sugen att spela igen, hur är pvpn och hur är populationen hos servrarna.

Klart han är från Småland och jag gissar på Växjötrakten, kanske Alvesta.

Jag behöver Dragon Age för att få lite egentid där jag utvecklar en fiktiv romans med Alistair medan min sambo tar hand om vår son

1