Inlägg av saru

Inlägg som saru har skrivit i forumet

Han såg lite härjad ut vår gode Basshunter, men vem gör å andra sidan inte det...

Jag och mina polare körde det så kallade VIP-demot och svalde hypen med hull och hår. Det var/är ett snyggt spel och flygningen var något alldeles särskilt. Vi hade skitkul och såg fram emot release. Så kom då dagen när det skulle sjösättas och det var ett helvete utan dess like. Vi satt i flera timmar den kvällen och försökte logga in men det var stört omöjligt.

När vi till slut kunde logga in hade vi skitkul och var övertygande om att här fanns att göra, för att snopet inse att spelet var brutalt ytligt och hade väldigt lite content. Det var faktiskt med en sorg i hjärtat som jag slängde det där jävla spelet på soptippen.

Det är synd för det hade verkligen potential, de gjorde något alldeles unikt men kunde inte kapitalisera på det överhuvudtaget.

Jag har mest problem med Y och men även A strular till och från. Kör mkt rocket League men det gör hela upplevelsen väldigt frustrerande...

4 av 10.... men jag vart helt fast i Mass Effect 2. Det enda spelet jag spelade för fan. Svarade för övrigt fel på frågan om Mass Effect ))))))

Har aldrig varit ett fan av stora öppna världar eftersom de allt som oftast upplevs som döda och sterila. Föredrar helt klart lite mindre världar som är mer detaljerade och levande. Typ Witcher lyckas väl med det tycker jag(även om den världen är ganska stor)

@vbgbasse:

Kartorna är ganska komprimerade med mycket "bråte" på slagfältet, vagnar, hästar, skjul, kratar och inte minst skyttegravar. 20 mot 20 lämpar sig ganska väl. Striderna var(när jag spelade) väldigt intensiva och inte minst svåra. Riktigt kul!

Dessvärre är både Tannenberg och Verdun ganska öde nu för tiden. Max 200 som spelar om dagen.

Är det red lyrium månne? Dock hoppas jag på en ny Blight! Älskade Dragon Age: Origins.

Skrivet av Jinxswe:

Fortfarande bästa Total war spelet som finns. Har ni inte de så passa på.

Yes sir. Och standalone-expansionen "Fall of the Samuari" var extremt bra. Plöjde ner hundratals timmar i det. Hade/har även den bästa multiplayerdelen.

Våld blir mer och mer en gimmick. Till slut tröttnar man och når någon slags mättnadskänsla. Vore intressant och veta bakomliggande orsaker till varför film och spelutveckling i mångt och mycket går ut på att överträffa varandra i vidrigheter.

Gäller givetvis inte alla spel men en stor mängd utav dem. Tacka vet jag Planet Zoo.

Jag är kluven. Gillar inte tanken på att företag/utvecklare ska kunna tjäna pengar på detta, å andra sidan är jag övertygad om att det finns en marknad för detta men det känns lite smutsigt...

Låt minnen förbli minnen.

Jag har spelat kopiöst med HotS fram till att de la ner e-sport och minskade teamet. Vet inte varför men fick lite dålig smak i munnen av deras beslut.

Det är i grunden ett underbart spel och har en perfekt mellan skill och casual för att vara moba. Spela det då och då men inte alls i samma omfattning som för.

Skrivet av Alienshade:

Man ska inte titta tillbaka så mycket. Mitt motto är att inget var bättre förr. Visst blir vissa nya spel väldigt dåliga men i det stora hela så blir spelen bättre och bättre för varje år.

Självklart kan det vara så. Men det är mysigt att titta tillbaka och njuta av all nostalgi.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Snart är 10-talet slut och det fick mig att börja tänka på vilka spel jag lirade under 2009. Med ett sådär lagom taskigt minne blev jag tvungen att kolla på Wikipedias artikel och hittade följande personloga favoriter som garanterat gick varmt hemma på Xbox 350, som då var min primära spelplattform. Jag hade också ett Wii där jag recenserade en hel del, men inte så mycket nöjesspelning.

Favoriter från 2009

  • Skate 2

  • Battlefield 1943

  • Trials HD

  • Guitar Hero 5

  • DJ Hero

  • Call of Duty: Modern Warfare 2

GH 5... Herregud spelade sönder gitarrer till höger och vänster. Fruktansvärt trevligt spel. Sen blev det ju en hel del CoD MW2.... lärde känna en hel del folk under den perioden som jag fortfarande spelar med idag

I övrigt plöjde jag ner otaliga timmar i Empire Total War och inte minst Dragon Age: Origins (vilket fortfarande är mitt favoritspel till dags datum).

Det var mycket CoD Black ops, Starcraft II och Mass Effect 2. Otroligt bra spel kom 2010.

Pluggade på universitetet vid den tidpunkten så hade ganska mycket tid över till spel jämfört med idag (8-17 jobb, unge, lån och dödsångest).

Idag blir det mest singleplayer(Red Dead Redemption II i skrivande stund) samt lite slölir vid sidan av typ Rocket League, Dota Underlords.

Förunderliga värld

Någon som vet vilken tid det släpps idag. Vill kunna lira direkt efter jobbet och aldrig gå ut igen

Dragon Age Origins är en av de bästa spelupplevelser jag haft. Var bänkad framför datorn i timtal på grund av detta jävla spel. Förstå besvikelsen när 2an kom... inqusition var ett ärligt försök men nådde inte riktigt fram. Tyckte dock det var ganska trevligt. Är ytterst tveksam till 4an efter debaclet med Andromeda och inte minst Anthem. Hoppas de hittar tillbaka....

Spelade det första Rock of Ages. Väldigt annorlunda och kul humor.

Tragiskt. Verkade vara en skön snubbe

Skrivet av Ion:

Jag och polaren spelade på en privat server för ett år sen ungefär. Efter att barnen gått och lagt sig loggade vi på och klockade några timmar i veckan. Vi hade jäkligt kul. För oss var själva questandet spelet - och det gör gammel-wow väldigt bra.

Jag har dock full respekt för att alla inte håller med mig, men det spelar ju ingen roll eftersom spel liksom musik, film och dylikt är helt subjektivt.

Var i samma sits typ loggade in på kvällen och levlade och tjöta skit. Upplevde gamla minnen och nötte instanser. Däri ligger tjusningen i "gammel-wow" för mig.

Ser fram emot att lämna privatservar och spela legit istället. Syns att det släpps så sent på sommaren bara.... semestern är ju redan lagd hehe