Artiklar av John Severinson

0

Secret Weapons Over Normandy

Det andra världskriget i människans historia, i alla fall den del av historien vi minns, är ett populärt ämne för datorspel. När mannen bakom rymdskjutspelen i X-Wing-serien, Lawrence Holland, fick nog och blev rymdsjuk strävade han efter mer markkontakt. Han kom inte ända fram, utan stannade i luftrummet ovanför Normandie. Hans senaste spel heter Secret Weapons Over Normandie och vi har tagit oss en välbehövlig titt.

0

Cordless Desktop MX for Bluetooth

Dagen är kanske snart kommen då vi i Jeopardy kommer höra Magnus Härenstam ge svaren om Logitechs och Microsofts mus/tangentbordsurval, så stor börjar ansamlingen nämligen bli. Det var länge sedan man på enklaste vis kunde säga ”den trådlösa musen från Logitech” och alla visste vilken man menade, helt enkelt för att det bara fanns en. Vi har tagit oss en titt på ett paket med knappbräda och mus som utgav sig för att ge blå tand men visade sig vara lika svart som natten.

0

Creative Inspire T7700 & Audigy 2 ZS

Att spela ett spel handlar om så mycket mer än sitta och titta på en skärm där ens karaktär ligger i en skyttegrav och fyller luften med bly, det handlar om att verkligen känna att man själv ligger där i leran. Men att faktiskt gå utomhus och kräla i smutsen är knappast ett realistiskt alternativ för många. Vi har tagit oss en titt på ett hårt paket som definitivt får dig att vilja stanna inne i jul.

0

No Mans Land

Du lägger äntligen ner dina verktyg efter en lång dags arbete med medicinmannens tält. Du, liksom alla andra bybor, hoppas att medicinmannens kunskap ska få ett slut på den misär som drabbat ditt folk sedan erövrarna började dyka upp. Plötsligt hör du krigsrop och ljudet av någon som blåser i ett horn. Du inser snabbt att kriget ännu inte är vunnet, du tar ditt spjut och springer mot platsen där ljuden kommer ifrån. När du kommer fram inser du att du troligtvis aldrig kommer få se en skymning igen.

0

Blir du stalkad?

0

Glad med FZ-tröja!

0

Lights on, net out

0

FZ på plats!

0

FZ är på väg!

0

Välkommen!

0

Hitta CS:CZ

0

Space Colony

Tag tiotalet helt oliktänkande människor som inte delar en enda åsikt. Tillsätt lite vänliga och fientliga rymdvarelser som gärna hälsar på. Lägg i ett par gruvrobotar och ett par försvarslasrar. Rör om. Ställ in i ugnen i tio minuter, låt svalna av och ta bort allt syre. Servera Space Colony med en smula florsocker på toppen.

0

Den Tredje Vågen

Med Jacob Eklund i spetsen slog Tredje Vågen ner bland biosalongerna som en bomb. Kampen mot den organiserade brottslighetens tredje våg, de ekonomiska övertagandena, är förestående och en hel världsdel håller på att stjälas. Kan du göra något för att stoppa det?