Första PvP-uppvisningen, Charrs startområde, nya spelbara raser. Hujedanmej.

Om bara lite mer än två veckor dundrar GamesCom nere i Tyskland igång, och ett av storspelen som kommer visas upp är #Guild Wars 2. #ArenaNet har på officiella bloggen röjt vad som kommer att visas upp, och det verkar inte gå av för hackor.

  • Alla sju tillkännagivna klasser finns spelbara: engineer, thief, guardian, necromancer, ranger, warrior, and elementalist.

  • Tre startområden: human, norn och charr, där just charrs visas upp för första gången. Välj vilken legion du vill vara del av, ash, blood eller iron.

  • Medelnivådemo – högre startnivå där du helt enkelt utmanas lite mer, såväl under vatten som över vatten.

  • Prova raserna sylvari och asura för första gången. Ja, till medelnivåtestandet det vill säga.

  • Skräddarsy din karaktär för första gången.

  • PvP – premiärspelande när det kommer till spelare mot spelare-läget.

Betatestande är att vänta innan året är till ända, med ett släpp nästa år.

Där tar du fel. Spelet kostar att inhandla. Ser bra ut för övrigt 31/07 Det kommer finnas World PvP, det kommer gå ut på att världarna (servrarna/districten) kommer köra mot varandra i en stor öppen värld där hundratals (vad jag har hört) kommer kunna köra mot varandra, matcherna kommer hålla på väldigt länge och man kan... 31/07 Har en polare som lirat Lingeage i ett X antal år, han hann aldrig dinga max level innan han gav upp skiten för några månader sen. Sj skulle jag aldrig palla spela ett MMO där det tar en evighet att nå max level plus minimalt med quests. Wow suget? Jag... 31/07 ee... har du någonsin lirat ett ncsoft spel ? för när du säger " hört talas om" snackar du då om alla p12,or som lirat ett nytt mmo i 1 timme för att sen lägga spelet på hyllan pga wow suget tar fart ? man kan inte döma ett spel efter att ha lirat det... 31/07 Bara man slipper den tokiga grinden jag hört talasom i alla NCsoft spel så är jag nöjd. 31/07 ArenaNet är utvecklarna, NCsoft är utgivarna men dom jobbar som ett lag så jag tror att dom tar inspirration från varandra 31/07 Tack och lov att det inte är NCsoft som utvecklar detta, dom har bara släppt skit. Arenanet är utvecklare av detta. 31/07 samma sak med Aion, i början va de awesome, men nu e de alltid gank 4 life ;`( 31/07 e de inte Ncsoft som gör detta ? Ncsoft = världens största mmo utvecklare med storspel som Guild Wars / Lineage och förstås de bästa av dem alla Aion ^^) som jag förstått så e de också "grabbarna bakom Lineage som utvecklar Tera Online ? =)))) ah iallaf... 31/07 31/07
Skicka en rättelse