Demoversionen av #Battlefield 2142 har som väntat väckt reaktioner bland spelarna; vissa hyllar den medan andra påpekar buggar. Till det senare hör att många klagat på att de ofta kopplas ner under spelandet. #EA berättar på spelets hemsida att man är medvetna om problemet och arbetar på en lösning. Ett annat problem är att DirectX-filer inte ingår i demoversionen, vilket kan ställa till problem för vissa. Tanka hem en uppdaterad version, också den länkad från EA-sajten.

Sent om sider har också mjukvara för att driva fristående server hittat in i vårt filarkiv, där du också hittar demoversionen. Storleken är klart överkomliga 56 MB.

Konstigt, jag tycker vapnen låter fantastiskt bra. Det var det jag reagerade på först. 11/10 Fan.. Jag skrev ett långt inlägg på nån annan BF2142 tråd, men kommer inte ihåg allt jag skrev.. Men jag tycker inte om det, vissa delar kan vara lite kul.. Som te.x Titan, men det är väl typ det.. Jag hatar det att infaltri är dödkött för tanks och vad... 10/10 Jag bojkottar inget för att det är EA eller Dice.. jag kommer inte köpa detta spelet för jag tyckte helt enkelt det kändes som en mod och inget annat. Och efter en stunds spelande tyckte jag inte änns det var en bra mod. Du kan inte säga *ALLA* du kan... 10/10 Lugna ner dig. Vi snackar spel - inte liv och död. 10/10 HELT OTROLIGT! det är helt sanslöst! de 10 värsta sakerna med battlefield 2142 är triviala saker och saker som han inte ens undersökt, låt mig säga att killen är en DJÄVLA idiot! Hurfan kan man ens kommentera sånna saker som är designmässiga balansering... 10/10 nej man måste ju inte hålla med ALLT han skrev - men han är ganska rätt på det. Många munnar att mätta - ja, men det ska endå kännas lite som NYTT snarare än en mod. Edit: sen vet man ju inte, kanske det är kartan som ställer till det också 10/10 Uj, det var tråkigt att höra :( 10/10 jag vet inte men det kanske beror på vad man tycker om för stil på spelen, men det att dom inte kan gå över vissa ting är förstårligt att man kan bli lite irri över men om det är för fritt så blir det bara en röra. om fordonen går för fort så är det fol... 10/10 Det som är illa är att infanteriet är skit, fordonen känns mesiga, mech'arna kan inte gå över stängsel, vapnen känns inte direkt framtid (kolla länken jag postade lite längre upp..han sammanfattar det bra). Spelmotorn var sisådär. Självklart är det delv... 10/10 jag vet inte men jag tycker inte folk ger saker en tjangs. tycker spelet funkar hur fint som hellst, visst har jag blivit disconectad ibland men det är inte bara en som ska connecta till easervern samtidigt, det var samma liv om steam förut, exact samma... 10/10
Skicka en rättelse