För andra året i rad arrangerar @44974 "oktober-skräck-festen" Forum Spooky'um. Det innebär att den mörka och regntunga månaden får en perfekt mötesplats där du, bland levande ljus och goda forum-vänners lag, kan snacka av dig om läskiga spel, filmer och annat som hör till denna hemsökta månad.

Dessutom får du chansen att vinna blodisande priser som kommer göra dina mörka och ogästvänliga kvällar ännu obehagligare. Först ut av tre tävlingar hittar vi en dubbel-dvd med Tremors och uppföljaren Tremors 2: Aftershocks. Ilskna jättemaskar under jorden och en enslig byhåla är ingen trevlig kombination för de inblandade. Men med en djup skål chips och läskande dryck törs vi lova en ypperlig helkväll.

Kravet för att vinna dubbelpriset är att klicka in dig på tävlingen och se till att svara rätt på fem frågor innan torsdag klockan 18.00.

Se för all del till inte att missa de kommande tävlingarna med Critters Collection (fyra filmer!) och Nightmare on Elm Street Collection (Sju filmer!). Har du några frågor? Gå in i forumtråden så hjälper Traveller in time dig tillrätta.