Lyssna på vad Battlefield 3-producenten Patrick Bach har att säga om Dice senaste fullträff.

Brittiska nyhetssajten VG247 fick sig, tillsammans med några andra engelska sajter, 40 minuters pratstund med #Battlefield 3-producenten Patrick Bach. Frågestunden handlar bland annat om självcensur, lärdomar från #Battlefield: Bad Company 2 och chansen till en eventuell Mac-version.

De snackar också om dinosaurier! Missa inte det.

Och missa för allt i världen inte heller FZ:s fullmatade Battlefield 3-recension som publicerades tidigare idag. Om du nu lyckats undgå den, det vill säga.

40 minuter? Haha, åh nej du tack, det är ju fan ett helt Dexteravsnitt! 25/10 Orkar verkligen inte lyssna på mer Bach, snack snack snack. 25/10 Visst det har väldigt mycket med pengar att göra. Men vad spelutvecklare för större företag inte förstår är att casual gamers har exakt samma potential att anpassa sig. Saken är den att det va inte lika många som spelade för 5-7 år sen så det har trolig... 25/10 Är benägen att hålla med. Men precis som med allt annat här i världen, så förändras även datorspel. Kolla på IBM och HP, både två valde ju att helt och hållet/trappa ner på en stark del av kärnverksamheten (hem/kontors-pc) och gå mer mot tjänster, för... 25/10 Frostbite motorn äger! Hade velat ha ett Skyrim med Frostbite motorn :) fan vad nice det hade varit. 25/10 Sammanfattning; Vi insåg att casuals var huvudmarknaden och satsade därför på att fördumma/örenkla och skapa en mysig liten CoD-klon. Sen räknar vi kallt med att PC-spelarna är okunniga nog (casual) att bara bry sig om grafik och visst fick vi rätt :D... 25/10 Nej, det jobbigaste är att lyssna på allas kommentarer om hur svenskar pratar engelska... OT: Nej 25/10 Njaee, det är jobbigare att lyssna på svenskar som försöker prata engelska med accent :P. 25/10 Men orka med den här "stockholms-engelskan". :) Otroligt vad vissa har problem med nån form av engelsk accent. Skulle nog föredra att svenskar använder nån form av brittisk accent. Anyways, kul att lyssna på... 25/10 Låter som en gammal intervju. Ganska mycket bra information. 25/10
Skicka en rättelse