Klockan 14:00 har du en halvtimme på dig att ställa frågor till Patrick Bach och Anders Gyllenberg på Dice. Temat för dagen: Battlefield 3. Såklart.

Efter en hel helg på slagfältet har du säkert många frågor du vill ställa till #Dice om #Battlefield 3 och klockan 14:00 får du din chans. Producenten Patrick Back och designern Anders Gyllenberg kommer att besvara era frågor under en halvtimme. Det är en modererad chat, frågor kommer att godkännas på förhand så om just din fråga inte publiceras kan det bero på att det redan är känd information eller så är den redan ställd. Frågor som rör specifika hårdvaruproblem går heller inte att reda ut här, vänd er till supporten för sådana saker.

Tycker det är massor av spel som syndar med inställningar på PS3. Både vad gäller hur stort saker är, typsnitt-kartor, vilken transparensgrad de har, subtitles som sumpar kartor, ibland så pluttigt typsnitt så det knappt är läsbart m.m. Borde vara stand... 02/11 hoppas att Skyrim och LA Noire blir bättre! Jag vet inte faktiskt om man ska skratta eller gråta angående BF3 releasen, men är helt säker på en riktigt *FACEPALM*! 01/11 Det roliga är ju att det går att stänga av lampan med "T". Folk verkar bara inte fatta det.. Bara att sätta på i trånga gångar och blända. 01/11 det där med att man dör efter man sprungit runt ett hörn osv, beror på nätkoden? 01/11 eeuuum... att du ser ficklampan pa folk aven ute i dagsljus ar ju bara annu ett handikapp for puckot med lampan. Skrattar at alla som springer omkring med lampa eller laser eftersom dom flaggar med sin position och ar enkla kills. Bara att tacka och ta... 01/11 Som jag skrev 2 gånger i posten, sitter på PS3. Har ingen N-tangent. Hur gör jag då? Kartan är överjävligt liten även på min 46" TV och minimapen är så inzoomad att den är värdelös till fots. Sitter man i flyg kan man lika gärna täcka över minimapen med... 01/11 Vad tycker du är dåligt med nätkoden då? Personliga åsikter och vilken plattform 01/11 Jao, om de vågar svara på lite frågor som vi inte redan har svaret på är jag med. *host host* hur är det egentligen med nätkoden? Är det något i grunden som gör att den är så otroligt kass. 01/11 Sitter på DICE nu, och kan meddela att chatten blir kanske 10 minuter sen. Så häng kvar, och ha tålamod! 01/11 Mappen är ju bedräglig i BF3. Kollar man på den går man bara vilse. Den är bara bra när man ska skjuta mortar men även där är den svår att tyda första sekunderna för man ser inte ett piss för allt ser likadant ut på hela mappen, Färgerna gör den till... 01/11
Skicka en rättelse