25 miljoner personer gillar att dansa framför TV:n så pass mycket att de har investerat i ett Just Dance-spel. Den imponerande försäljningssiffran offentliggjordes under gårdagen.

Vi har tidigare skrivit om att #Just Dance 3 ligger på förstaplats på försäljningslistan. Det är ingen dålig bedrift. Men ännu mindre dåligt är det att spelserien nu har sålt i 25 miljoner exemplar. #Ubisoft offentliggjorde stolt under gårdagen spelets imponerande försäljningssiffror. Just Dance 3 har sålt sju miljoner exemplar sedan det släpptes i oktober förra året. Uppenbarligen gillar konsolspelare att skaka på rumpan till Lady Gagas senaste hitlåt.

– Det är en stor bedrift att Just Dance 3 konkurrerar ut alla andra spel med rörelsekontroll i december, skriver Ubisoft i ett pressmeddelande.

Vad tycker FZ:s läsare - är Just Dance-serien verkligen den bästa rörelsekänsliga spelserie som finns?

För då blir det som allt annat som just nu mjölkas extremt mycket av stora Utgivare. Mediokert skit. Dem ända spelen jag gillat från 2011 är Portal 2, Syrim och Deus Ex. Det är spel som har tagits god med tid att utveckla för att säkerhetsställa bra kva... 16/01 I Just Dance seriens fall är det tredje spelet i seren faktiskt det bästa. Fler och innovativa nyheter samt en helt ok låtlista. 16/01 Vad äre för fel på att spel mjölkas då? Visst, det blir oftast inte lika bra som 1:an men hellre det än att det kommer en uppföljare var 5:e år. 15/01 Jag känner tvärtom väldigt många som äger det, och det är ett fantastiskt roligt partyspel. Släpptes ju även till Ps3 och Xbox 360 denna gången. Spelas varje vecka här hemma, skönt avbrott från Skyrim, BF3, Wot och annat skoj. 15/01 https://www.youtube.com/embed/42n57dcEH_4 14/01 Jag känner inte en enda person som äger något Just Dance, så jag hör väl till en sällsynt skara... 14/01 Precis :) 14/01 Välkommen till internet, här förstår ingen att det är företag som ligger bakom spelen och att de faktiskt vill tjäna pengar, lite roligt att det inte finns något annat ställe där det "mjölkas"? inte så att ikea har slängt ut 2 bord sedan räcker det, ell... 14/01 Dagens..... 14/01 Tycker det är roligt med "mjölkande" kommentarerna. Görs det inte uppföljare på spel gnälls det på det...görs det uppföljare så gnälls det att det mjölkas :P Sen är väl majoriteten av de som skriker "MJÖLKA" oftast inte de som överhuvudtaget spelar just... 14/01
Skicka en rättelse