Igår släpptes Counter-Strike: Global Offensive till pc via Steam. Idag är det konsolernas tur. Kommer du ge dig i kast med Valves nästa storspel?

Igår släpptes #Counter-Strike: Global Offensive via Steam. Idag är Xbox- och PS3-spelarnas tur.

CS: GO bygger vidare på det legendariska gameplayet från Counter-Strike och innehåller enligt #Valves pressmeddelande mer än 45 vapen, mängder med kartor, leaderboards och fler än 165 Steam-achievements.

Vår recensent har spelat och spelar kopiösa mängder för att leverera sin recension i morgon. Men då spelet redan är ute till pc undrar vi: vad tycker du om spelet så här långt?

Att kalla det för cs är ett hån mot esporten 23/08 fick en tumme ner av mig för att du tycker spray and pray, vilket precis som i 1.6 går åt helvete för folk när dom försöker :P dock så vill jag också om jag kunde ge en tumme upp för att jag också kan hålla med om att CS Go precis som 1.6 kräver skill... 23/08 Jo spelar det också men jag saknar att kunna joina en server och välja mellan 1v1 2v2 och arena mapsen :( Saknar också all bra maps som dom inte låter oss icke prenumeranter spela. 22/08 Counter Strike: Soruce bjuder på förbättrade texturer och.. aa de är väl allt. :D 22/08 Bättre en cs source helt klart, Man hoppas med tanke på att det kostade att köpa att man kommer lägga ner lite tid utvecklings tid på kommande patchar , Kul o köra lite då o då :), suger pung på det , man får vänja av sig med allt man lärt sig i andra... 22/08 Det är trist att något sånt här ska behöva ske, på grund av konsolernas och deras linjära shooters. Ni som minns CS:S som jag gör minns att det var ett äkta PCspel ingen multiplatta. Bojkotta detta såpel och visa dem att vi inte tänker ta någon skit,... 22/08 Vet eller???? har inte fått mitt mail men har däremot twitter key! 22/08 Bara så du vet, man får inte nämna att man är med i den betan. Inte för att risken är speciellt stor att du blir påkommen och utesluten från den, men det känns kanske lite onödigt om du nu tycker att spelet är så pass bra som du ger intryck utav. Har... 22/08 Helvete va folk ska klaga på nya spel hela tiden. "blää det är inte som förra spelet jag spelat i fem miljoner timmar, därför suger det" . Samma sak med varenda spel these days. Suck. 22/08 CS var roligt fram till och med Beta 5.2 Men jävlar vilket gnäll det var på servrarna dock när man spelade cs på samma sätt som quake och bunnyjumpade och satte hs varje skott med desert eagle. Det var tider det. 22/08
Skicka en rättelse