Nu är efterlängtade FPS-titeln Counter-Strike: Global Offensive försenad för FJÄRDE veckan i rad på Playstation 3 – Sony vägrar fortfarande kommentera det hela.

Att skriva den här "nyheten" börjar bli något av en rutin nu, men återigen är det så att Playstation 3-versionen av efterlängtade #Counter-Strike: Global Offensive försenats. Det här innebär att det är FJÄRDE veckan i rad som titeln missat Playstation store-uppdateringen – och #Sony vägrar fortfarande kommentera det hela.

– Förlåt. Det är standardsvaret från mig igen, jag har ingen information att dela med mig av, säger Playstation store-talesmnannen Jawad Ashraf angående förseningen.

Windows- och Xbox 360-versionen av spelet har funnits ute sedan 21 augusti. Orkar du vänta ytterligare en vecka i blindo?

Sony har problem. Det är flera spel som blivit försenade (CS:Go), fungerat som något hunden skitit ut (Mass Effect 3) och med DLC som blivit inställda (Skyrim). Lägg därtill att XBOX360 versionerna oftast sett bättre ut. Det enda undantaget av de riktig... 18/09 Kan bottarna stoppas om FZ inför ett sånt där regeistrerings system där man måste tyda svajiga bokstäver och siffror som det ofta görs på andra registreringar man gör. 16/09 Är du medveten om att oavsett hur många av dessa spambottar de tar bort, så kommer det att genereras fler, ända tills FZ fixar så att det inte är så lätt att registrera sig 15/09 SERIÖST FZ! kan ni ta bort denna användare... vet inte hur många gånger jag har anmält denna "person"! 15/09 Det är därför man lirar community servers på PC.. Vet dock inte om det finns på konsol. Vad jag vet så fungerar inte ens ladder systemet än.. 15/09 jaha då hänger jag med, ingen stor koll gällande sånt där 15/09 Lika på PC också.. många servrar som innehåller botar med spelare. Det är fler som spelar 1.6 och Source just nu. 15/09 Undrar om CS GO har sålt så bra på Xbox ? Dom gånger man hoppar in och lirar så brukar det vara hälften riktiga spelare och resten bottar i dom matcher man lirat. 15/09 jag tycker cs i allmänhet funkar bäst på pc men det är synd att inte konsollfolket i europa har fått tatt del av spelet 15/09 man kan göra ett amerikanskt konto och köpa det genom den vägen.. dock måste man köpa gamecards då våra kreditkort inte funkar i deras store. 15/09
Skicka en rättelse