Nu kan det löna sig på fler sätt att vara en trevlig med- eller motspelare. Efter varje match går det att belöna dem som har bidragit bäst till stämningen.

#Riot Games har nu infört möjligheten att ge "hederspoäng" till sina med-/motspelare i #League of Legends. Efter varje match går det att dela ut poäng för "vänskaplig", "hjälpsam" och "lagarbete". Alla poäng som en spelare får kommer att läggas på hög och senare ska bonusar delas ut till dem som har en hög rankning.

Spelare som på olika sätt försöker fuska till sig poäng kommer att få poängen raderade och bli avstängda från systemet ett tag. Tidigare har det bara funnits möjlighet att rapportera spelare för dåligt beteende. Tror du att det kan skapa en generellt bättre stämning i LoL när Riot uppmuntrar vänlighet på ett konkret sätt?

därför du vart tvungen att rösta ner mig? :D snälla personligt? nej faktum är att du inte kunde läsa min rad, jag skriver även att dota2 är inte först med det jag sa den vart en bra sak att ta ifrån dota2. mer än det? inget annat, men du är uppenbarlige... 03/10 Vad du babblar om och dina åsikter om spel generellt sagt har ingen frågat efter haha... Det vi pratade om här är var systemet kommer ifrån och när samma människor använder systemet i olika spel DOM gjort så är det väl ingen som stjäl systemet eller hur... 03/10 för det första ja pendragon gjorde första och inte guinso, dvs i reign of chaos, det hade även inte namnet dota i början. för det andra guinso tog över sedan snart där efter jobbade icefrog och guinso ihopa. fyi vart det icefrog som gjorde det balansera... 03/10 Icefrog Steve "Guinsoo" Feak DotA Steve "Pendragon" Mescon DotA Allstar ect ect ect Med andra ord så hör Riotgames och många från DotAtiderna ihop så det är ingen tillfällighet.. Men för all del.. Vi kan säga att dom snor.. Dom tar från dom själva. 03/10 Tagga ned, fanbojzen kommer att gå apeshit annars =) 03/10 kan man begå hedersmord?:P 03/10 Wait what? Icefrog? Han jobbar med Dota 2 nu, inte lol.. så ja, lol snodde idén från Dota 2, ett spel skaparen av Dota jobbar med..? 03/10 Heders LoL. 03/10 Snodd av DotA? Har du ens någon aning om vem som gjort orginalDotA hade du aldrig skrivit så haha.. Ontopic så funkar detta väl bra i praktiken, mindre whine behövs i gamen 03/10 en bra sak snodd av dota iaf :) 03/10
Skicka en rättelse