Rädslan för att Dead Space 3 ska gå under i ett moln av co-op-action har skrämt en del fans. De nya skärmdumparna lär också skrämma dig – fast på ett bra sätt.

I februari nästa år återvänder Isaac Clarke till den döda rymden. #Dead Space 3 flirtar skamlöst med co-op-sugna spelare men de här sju bilderna visar att #Visceral Games inte glömt bort det skräckslagna arvet. Tror du att trean kommer bära det med stolthet?

Nu gnäller du ju på dom, och jag gnäller på dig ;) Det är bäst om vi alla försöker vara positiva :) 12/10 Jag älskar Dead space spelserien, så jag tror det blir bra, skit samma, allt gnäll här är så jävla tröttsamt så det är inte sant. Fan ni har inga liv när ni gnäller om sånt skit som ni gör... Pinsamt... 12/10 Tja, Dead Space känns så otroligt förutsägbart. Man vet om att där kommer vara en jump scare varannan minut och sen kommer man råslakta fienderna en sekund efter. Det är väldigt svårt att vara rädd för fiender som är 100 gånger svagare än en själv...... 11/10 DS3 är bara intressant om det har en tung och välgjord single player-del. Men det hoppas jag det har, och jag hoppas att det även har en hardcore-nivå som är lika bra som den i DS2 - den är helt makalöst bra, det är då spelet är som bäst. Det är egentli... 11/10 Tror det är ganska subjektivt. Flesta som har spelat DS1 och DS2 håller med om att det första spelet hade en större "läskighetsfaktor" Sen om du har en stor tolerans innan du känner dig skrämd eller nervig när du spelar liknande spel betyder väl inte... 11/10 Det får man hoppas, med tanke på att ordet "dead" finns i namnet. 11/10 Dead Space 1 var inte läskigt Dead Space 2 var inte läskigt heller Varför skulle Dead Space 3 vara det? Jag hade gärna velat se dem försöka, men låt oss vara ärliga, DS är action-spel med horror-tema, inget mer. 11/10 köpte ds 2 för jag trodde det skulle va lika bra som 1.. slängde pengarna i sjön 11/10 Du glömde resident evil serien, viket nog är det mest vanliga exemplet. Jag skulle inte bli förvånad om dead space 3 blir mer action än skräck, men i vilket fall som helst blir det ett köp då jag älskade filmerna och dom andra spelen 11/10 Tyckte 2:an var mindre läskig och mer action baserad. Det fanns jumpscare moments som fortfarande funkade väldigt bra på mig men 1:an hade en mer konstant nervös stämning. Tyckte 2:an var ett bra och kul spel, så även om 3:an är mindre läskig så betyder... 11/10
Skicka en rättelse