Enligt en analytiker kommer nästa Medal of Honor-spel antagligen att sälja sämre än väntat.

I en intervju med Gamesindustry säger analytikern Doug Creutz att #Medal of Honor: Warfighters försäljningssiffror kommer att vara en besvikelse. Han tror att spelet knappt kommer att sälja i två miljoner exemplar.

– Beslutet att göra tidiga recensionskopior otillgängliga antyder inte att företaget har en hög grad av förtroende för spelets kvalitet.

#Electronic Arts beslut att inte skicka ut recensionsexemplar av spelet innan lanseringsdatumet tillsammans med hård konkurrens från bland annat #Halo 4, #Call of Duty: Black Ops 2 och #Assassin's Creed 3 kommer att bidra till den dåliga försäljningen, menar Doug Creutz.

Medal of Honor: Warfighter släpps på torsdag till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Vi publicerar vår recension i slutet av veckan.

du kan köra som andra nationer (sverige!) i mp... 24/10 Jag tror helt enkelt att marknaden är mättad av nutida shooters där man spelar som amerikanska soldater. Själva spelet är säkert helt okej men finns det inget intresse för inriktningen så kommer det heller inte att sälja. 23/10 Beror på vad man menar med olika spel, om du menar skalan på slagen och antalet fordon som man kan köra så håller jag helt och fullt med. Har som sagt var inte spelat BF 3 så det enda jag kan gå på är vad jag läst eller sett från andra som spelat spelet... 23/10 Alright, Får väl se när det släpps då. på gameplay videorna ser det nästan identiskt ut med bf3 som en annan sa i tråden skulle vara roligare om dom gjorde det här spelet i en annan tid typ ww2, vietnam? 23/10 På vad du säger så låter det inte som du jämför BF spelen, utan speciella mods som funnits till de olika BF spelen under åren. BF3 hardcore idag är ganska mycket samma sak som hardcore til BF2. Att stå på vingarna i 1942 var aldrig en verklig aspekt av... 23/10 Jag tycker faktiskt likadant. Jag skaffade MoH för ett par veckor sedan och tyckte det var sådär i början (köpte det för mp men det var skräp...) men sen kom jag på något sätt in i det och det var ett riktigt kul tidsfördriv. tog dock bara drygt 4tim... 23/10 För mig handlar det om vad jag gillar, även om jag spelar en hel del s.k casual/core spel så brukar jag oftast tilltalas mer av spel som kräver mer av spelaren. Anledningen till detta är att jag gillar utmaningar, jag tröttnar väldigt snabbt på spel som... 23/10 Inte konstigt att de tror att Warfighter kommer att floppa med tanke på att man kan få det för halva priset om man har Battlefield Premium :) 23/10 Jo men du gillar att BF3 är en CoD utmanare. Dvs du gillar att det liknar CoD och spelas mer som CoD än sitt ursprung Battlefield. 23/10 Hardcore eller inte, spelar ingen roll i min mening.. båda kräver lika mycket "Skillzz",att HC spelare skulle vara bättre än normal spelare är bara nått dumt någon CoD(?) spelare fått för sig i Hardcore modens begynnelse. och hur är "hardcore" mer BF2?... 23/10
Skicka en rättelse