Gearbox har släppt en ny trailer från Aliens: Colonial Marines som uppmanar oss att sparka röv.

#Sega och #Gearbox Software har släppt en splitterny trailer från #Aliens: Colonial Marines. Det pratas i vanlig ordning om skitstormar och att vi ska skjuta på allt som rör sig. Allt detta ackompanjeras av maskingevärsljud och dubstep.

#Aliens: Colonial Marines släpps den 12 Februari till PC, Playstation 3 och Xbox 360. För oss som väntar på Wii U-versionen är det slutet av mars som gäller.

Hehe.. det är en väl förborgad amerikansk militärhemlighet ;) 25/01 Det här är jag så taggad för!!! 25/01 Det låter då som han sitter på en mulltoa & klämmer. Hoppas bara inte att dom har petat isär "Alien 2" känslan! utifrån andra filmen JA. Har en Facehugger maskot ringlad kring dator stolen som ett litet hopp till detta spel. :) 25/01 Fan det hade jag glömt helt, fasen vilken känsla det var i det vill jag minnas! Men det är väl billig action säljer nuförtiden, eller det hoppas jag iaf för deras del efter 6 års tid. Kommer nog köpa det för WiiU versionen verkar intressant men väntar... 25/01 ASCOOLT 25/01 Det fullkomligt haglar negativa kommentarer och åsikter om spelet. En bajsstorm helt enkelt. Bara för det kommer det bli ett bra spel långt över allas förväntningar och det kommer få toppenbetyg i recensioner :). 25/01 Hörs på långa vägar att det inte är Jon St. John... 25/01 Det här spelet lär inte få över 70% i genomsnitt. Det ser mediokert ut på alla sätt och vis. Trist för jag hade hoppats det skulle bli bra med motion tracker på wii u osv men det blir nog inget köp för min del. 25/01 Kan inte annat än hålla med, hur detta kan vara en riktig uppföljare på kultfilmen Aliens har jag svårt att i nuläget förstå. Hoppas verkligen spelet har ett större djup än bara en massa action, det visar i så fall att Gearbox inte förstår sig på den... 24/01 Hahahahaha! Vilket skit! Ska bli kul att se vilket betyg det här spelet får. Överhypad smörja som kanske tilltalat alla P12 där ute. 24/01
Skicka en rättelse