Gaijin Entertainments kommande flyg-mmo har nu tagit sig in i öppen beta. Prova på för allt i världen, och beskåda den nya öppen beta-rullen medan du laddar.

#Gaijin Entertainment rapporterar glatt att #War Thunder: World of Planes nu tagit sig in i öppen beta efter att den stängda betan har spelats av över 600 000 spelare som i sin tur lirat över 60 miljoner matcher. Kortfattat handlar det om att du har flygplan som bråkar med flygplan och icke styrbart tjaffs som ibland infinner sig på marken.

Så, vad väntar du på? Bege dig till spelets sajt och börja perforera motspelarnas vingar omedelbums.

Ja sant gillar också ww2 mer , men recon ändå att det finns sjukt kvalitativa titlar där ute, DCS är ju förmodligen den mest detaljerade simen per flygplansbasis även om den som komplett produkt inte är en höjdare. 30/01 Förvisso men jag personligen tycker bättre om WW2 och därefter som IL-2 har, 50-talets flygmaskiner. Vill inte ha några målsökande missiler som de finns i andra spel. Ska vara svårt att skjuta ner andra plan med bara kulsprutor :) 30/01 Ruskigt skojigt spel, både i Arcade och i Historical Battles. Har inte satt mig in i Fully Realistic Battles ännu. Lite över mitt huvud i komplexitet. Är halvt obalanserat än och alla Ryska plan har bara placeholders till flight models, så de är rätt... 30/01 Korrektion, bästa stridsflygssimulatorn för ww2 :) För andra theatres finns det "plenty" så som falcon,dcs,lockon men det vet du säkert. 29/01 Blir o tanka å testa på en gång! ;) 29/01 Jo, det gjorde vi faktiskt. 29/01 Haha "Gaijin Entertainment" xD Gaijin är utlänning på japanska om ni inte visste de ^^ 29/01 World of Warplanes är inte en simulator. Försöker inte ens efterlikna realism så det går inte ens att jämföra på det sättet. Samma sak med World of Tanks ingen simulator. Det är inget de strävar efter. För övrigt så håller IL-2 Sturmovik fortfarande hög... 29/01 Det såg skoj ut :) Brukar bara köra Ace Combat när det gäller flyg, men detta ska testas. 29/01 Spelat det en hel del och tyvärr lider spelet av grova balanseringsproblem. Det tillsammans med att utvecklarna inte pratar med det internationella communityt gör att jag har svårt att tro på spelet i längden. Men kul är det, och gratis är ju gott, elle... 29/01
Skicka en rättelse