Jagex drog häromveckan igång en omröstning kring vilken version av klassikern som spelare återigen skulle kunna prova på. Vinnaren: RuneScape från 10 augusti, 2007.

#Jagex har ett bra tag fått indikationer på att spelare saknar de äldre varianterna av #RuneScape, långt innan de moderna fancy-shmanchy-tilläggen i form av ny grafik- och ljudmotor och dylikt dök upp. För att säkerställa att det inte var en kortvarig attack av nostalgi drog de igång en omröstning, en omröstning som redan fått över 250 000 klick där nostalgivinnaren blev RuneScape från 10 augusti, 2007.

Alla som är betalande medlemmar och har röstat kan redan nu spela, och om 500 000 röstar kommer alla betalande medlemmar kunna spela följt av att om 750 000 röstar kommer även gratisspelare få spela. Ju fler som röstar, desto mer resurser kommer även läggas på "nygammelversionen". Det innebär alltså att det i längden kan bli en avknoppning från 2007 som tar spelet i en helt nygammal riktning.

Nåväl, för dig som är insatt i RuneScape finns säkert värde i det här, så läs vidare borta på officiella sajten för mer relativ kunskap.

Skicka en rättelse