Ledstjärnan bakom och framför den genom tiderna mycket framgångsrika Maxis-studion talar ut om nya SimCity.

Will Wright har själv inte varit särskilt inblandad i nya #SimCity, men det hindrar honom inte från att ha en åsikt. Eller flera. En ny video låter mannen självt tala ut och presentera sina tankar, spelsätt och vara lite sådär mysnostalgisk.

SimCity gick guld tidigare i veckan. Om du missade det ursäktar vi dig. Kort därefter sprutade vi ut en liten armé med artiklar om en viss nytillkännagiven konsol.

Du gav mig nu ett bra tankeexperiment, tar och lånar den framöver. 01/03 Det är ju som att jämföra äpplen och päron - säg att du får jämförelsevis 110% av spelet om de hade inkluderat DLCerna, varför ska du då inte betala 110%? Bara för att de släpper innehåll senare betyder inte det att det skall vara inkluderat i de "100%"... 25/02 PUSS! :), sparade just 200kr och tippade över till "jag köper det väl, då" 25/02 Sen när har Digital Deluxe kostat dubbla priset?? Vet att Digital Collectors till Company of Heroes 2 kostade dubbla. 24/02 Ditt inlägg var dock finare än mitt! 24/02 Om någon (som jag själv) inte riktigt tycker om EA och deras hutlösa priser, samt DRM, samt Maleware (Origin) men faktiskt vill köpa Simcity iallfall, så kan jag gladeligen informera att GreenmanGaming kör just nu med 20% rabatt kod. (fram tills den 1:e... 24/02 Om ni vill förhandsboka spelet, limited edition samt få rabatt om ni skriver in koden GMG20-P4DLK-FKYRS http://www.greenmangaming.com/s/se/en/pc/games/simulation/simcity-limited-edition/ 24/02 Sims pionjerade ju marknaden för litet content innehåll genom sina "prylpaket". 24/02 Själva idén att sälja löjligt små dag 1-dlcer för att locka kunder att köpa Digital Deluxe för dubbla priset är bara dåligt av utvecklare idag. Är det inte bättre att släppa större expansioner en eller två gånger per år. Funkade ju så bra i tidiga The... 24/02 Själv så minns jag att man överlycklig att det kom med en ny bana med en ny armé (kanadensarna) i Battlefield 1942 samtidigt som de la till Battle of Britain som förut var tillgängligt endast för de med Secrets Weapons of WWII-expansionen. De hade ju... 24/02
Skicka en rättelse