Fem stycken Resident Evil-filmer ska nu bli sex.

Fem stycken filmer baserade på #Resident Evil-spelen har det blivit sedan första komma ut 2002. Alla har haft den otursförföljde Alice i huvudrollen och som spelats av regissören Paul W.S. Andersons fru Milla Jovovich. Hon är i sin tur kanske mest känd för reklamfilmer rörande hudvårdsprodukter, och det Femte Elementet – såklart.

Vg247 rapporterar nu att en sjätte film planeras. Den är dock i ett tidigt stadium och varken Anderson eller hans maka är ännu bekräftade. Den nya filmen planeras att nå våra biografer den 12 september nästa år.

Har du längtat?

Sant det är riktigt skamlöst av Uwe att göra spelbaserade filmer utan att ens själv vara intreserad av spel. Uwsch! Bays filmer kan vara ganska kul att kolla på om man stänger av finsmakardelen av hjärnan. Specialeffekter och explosioner kan ju trots... 11/03 Tycker ändå att den andra filmen levde upp till RE-universumet relativt bra - kändes som att de försökte länka samman RE2 och RE3 precis som första filmen länkade RE1 och RE2. Det var bra gjort om än bristen på kvalité och budget sken igenom under störr... 06/03 Första filmen kändes mer som RE medan de andra delarna hade för mycket fokus på action än på skräck. Afterlife var värst och jag håller helt med Angry Joes Resident Evil: Afterlife 3D Movie Review (http://angryjoeshow.com/2010/09/re-afterlife-movie-revi... 06/03 Naiv som jag är hoppas jag på att de faktiskt ska göra en "bra" film för en gång skull. Älskar första och andra filmen - därefter är det rena rama sömnpillret för mig. Blir lika exalterad varje gång och lika besviken varje gång, tja, de senaste tre film... 06/03 Yay! Resident Evil filmerna satsar på det som är viktigt dvs. action och skär ned på allt som är oviktigt i popcornfilmer, handling, skådisar, sammanhang osv. Äger alla på Blu-ray och även nästa film blir ett givet köp. 06/03 2an kanske följer spelets spår mest efter 1an, men det är också filmen där allt blåses upp och blir galet överdrivet. Alla verkar vara superhjältar helt plötsligt, men så får man se Bravo team "special forces" som inte ens hade haft en chans mot det van... 06/03 svårt att argumentera mot just detta, grundupplägget självt kunde gjort det till en riktigt bra RE-film. det som sänkte den filmen var snarare nått taktiskt absurt ekonomidrag i att genom åldersanpassning neråt skära ner på blodet och ersätta med bla... 06/03 Vadå gå tillbaka till rötterna? Första filmen håller sig väldigt nära Resident Evil 2 på det mesta. I tvåan så kastar de in Nemisis och Jill Valentine som båda är väldigt lika spelen (Nemisis identisk). De blandar upp med polisstationen och lite kända... 05/03 Det är här jag kommer in och erkänner att jag älskar RE-filmerna och att det här gjorde mig riktigt glad att höra. Gör vad ni vill med den informationen. 05/03 2an SÄMST?!!?! Den enda med resident evil känsla what so ever från spelen! resident evil 3 nemesis ---> Resident evil 2 Och när jag pratar om spelen så resident evil 1-4 Det enda jag tyckte var pinsamt med förra filmen var slutet, drakar o skit som flög... 05/03
Skicka en rättelse