CD Projekts Cyberpunk-rollspel kommer få multiplayer-inslag.

Först kom #The Witcher – utan multiplayer. Sedan kom #The Witcher 2 – utan multiplayer. Nästa år släpps #Cyberpunk 2077 – med multiplayer.

I sitt tredje spel någonsin kommer den polska sagofabriken #CD Projekt satsa på ett flerspelarinslag. Det var i en intervju med Eurogamer som Adam Badowski, managing director, släppte rollspelsbomben.

– Det kommer bli ett storybaserat rollspel med otroligt singleplayer, men vi kommer att lägga till multiplayer-inslag.

Badowski berättar också att Cyberpunk 2077 innehåller olika klasser och kommer inte lägga fokus på en förutbestämd hjälte. Det får alltså ingen Geralt-motsvarighet.

Tack till Wintermist för detta #nyhetstips!
Multiplayer inslag, inte multiplayer, stor skillnad på dom 2, därav min frågeställning, multiplayerinslag kan betyda jäkligt mkt ;) Aha ok, så insatt är jag inte i dom :p , men det låter bra :) Jag ska kunna vara offline när jag har betalat för mitt sp... 14/03 De har till och med sagt att båda spelen använder modifierad Red-engine har jag för mig. Tänkte mer ekonomiskt. 14/03 Jag med :D Som många andra har skrivit. Så länge enspelar kampanjen inte drabbas och konstant-uppkopplad inte krävs, så spelar det ingen som helst roll. 13/03 CDProject är en stor motståndare till DRM. Många av deras fans köper flera kopior av spelet bara för att visa vad rätt de har. Jag däribland. 13/03 Kan vara så simpelt att de nyttjar samma motor i båda spelen och att de två utvecklingsteamen utvecklas på två håll för att senar e dra nytta av varandras talanger. Allt för att undvika inavel. 13/03 Bara för att det finns multiplayer betyder det inte att man alltid måste vara online även för singleplayerdelen. Men multiplayer brukar tvingas på vissa spel för att få folk att köpa spelet just för multiplayer, lite som Tomb Raider osv. :) Jag tror int... 13/03 "– Det kommer bli ett storybaserat rollspel med otroligt singleplayer, men vi kommer att lägga till multiplayer-inslag" Multiplayer inslag? Ja jag gillar er, men detta känns nästan som ett finare sätt att säga DRM 13/03 Är egentligen inget större fan av cyberpunk (genren) men CDproject har ju en tendens att göra bra ifrån sig (årtiondets underdrift från min sida) 13/03 Vad vart det jag sa till er? att det skulle ha multiplayer :) ingen lyssnade :) oroa er inte det finns två sätt dom kommer göra det på. 1. dom kommer ha singelplayer med open world du kan ej spela med andra här utan multiplayern blir en serparat open... 13/03 Om det är ett företag som kan klara av det här så är det CD Projekt, fast jag håller med dig. Man blir lite orolig ändå. Om de lyckas göra allt det här så, tja..jag vet inte. Bli sk. 'Speechless'. :) 13/03
Skicka en rättelse