Homeworld-licensen får en ny, och för säkert många otippad ägare.

Det var inte längesedan jag skrev en nyhet om att vi kanske får veta vem som kommer bli den nye ägaren till licensen för #Homeworld idag. Men inte trodde jag att informationen om den nya ägare skulle komma ut så här fort.

#Gearbox Software är de som kommer ta över stafettpinnen från #THQ. Seriens skapare #Relic Entertainment får nöja sig med sitt #Company of Heroes 2 i nuläget. På #Gearbox hemsida kan man läsa att Brian Martel, som är Chief Creative Officer, har en stor kärlek för serien och var en av de ledande krafterna i att företaget skulle bjuda på licensen. Första steget kommer bli att se till så att #Homeworld och #Homeworld 2 blir tillgängliga på de digitala plattformarna. Vi får anta att detta innebär bland annat Steam.

Tack till Zymac för detta #nyhetstips!
Men det är ju så mycket roligare att skriva RIP in Peace. Varför skriva "Vila i frid" eller "Rest in peace" när latinska motsvarigheten "Requiescat in pace" har fler tecken och således fler pixlar? Var inte så snål med pixlarna, azynkron! Det är respekt... 24/04 Tragiskt när folk använder uttryck som de inte förstår. Dessutom, om man nu vill visa respekt så kan man väl för faen skriva "Vila i frid" eller "Rest in peace". Skulle det vara så jobbigt att bjuda på lite pixlar? Det är INTE koolt att skriva RIP, R.I.... 24/04 De får gärna, *GÄRNA*, outsourca. Till Relic, förslagsvis. ^^ 23/04 Jävla gearbox... Randy kan fan gå och dö eller något den lilla ljugande apan 23/04 Inte direkt att det är planerat från relic att man ska kamikaza sina salvage corvettes för att sedan i sista sekunden avbryta sin order och istället säga till enheten köra salvage.. Det finns en del buggar dom skulle kunna fixa till. I multiplayer tycke... 23/04 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU 23/04 men...det är ju Relic som ska ha den om det ska bli ett riktigt Homeworld 3... jag blev lite ledsen. Detta är en av mina absoluta favorit serier och jag vill så gärna se en riktig trea. Rätt många treor jag saknar faktiskt...H&D3, HL3, SoF3, HW3, GC3,... 23/04 Bu för Gearbox!! 23/04 http://i.imgur.com/7Or37fY.gif 23/04 Aha.. Ja blev som sagt aldrig riktigt säker på vad som gällde ang licensen.. Bara att SEGA själva bekräftade att köpet innefattade både CoH o DoW. Sen att Slitherine får göra ett turnbased strategispel på flera plattformar vet jag inte hur mycket det... 23/04
Skicka en rättelse