Det kreativa gänget på The Creative Assembly har avlöjat spelets nionde faktion.

Det var inte längesedan vi skrev om #Total War: Rome II, då var handlade det om en sjuhelsikes sammandrabbning i Teutoburgerskogen. Idag ska vi prata om nedladdningsbart material och en faktion som heter Pontus.

Den nya faktionen kommer släppas som nedladdningsbart material samma dag som spelet släpps, och blir därmed den nionde spelbara fraktionen. Innan det är dags att leka bondeuppror med högafflar och facklor – materialet är helt gratis. Nedan kan du se utvecklarna själva berätta om vad som komma skall.

jag förstår verkligen inte vad du menar. Du säger att eftersom det släpps ett gratis dlc till ett nytt spel i en serie du uppenbart gillar så tänker du inte köpa det?! jag trodde inte man kunde köpa begagnade steam-spel oavsett om det har dlc eller inte... 29/04 Har klarat kampanjen flertal gånger på orginal Rome, Medieval samt Shogun 2. Online kör jag nästan varje dag på shogun 2. Men när dom gör något såhär äckligt på Rome 2 som jag väntat på i flera månader så tänker jag inte ens röra spelet. 29/04 Kan inte detta vara ett knep för att folk att köpa spelet istället för att tanka ner det illegalt? Antagligen måste ju spelet vara aktiverat korrekt på steam för att dlc:n ska vara tillgänglig. 28/04 Ordet björntjänst kommer enligt vissa källor från att; för länge sedan fick björnarna för sig att bättra på sitt rykte genom att börja hjälpa människor i alldagliga situationer, t ex knyta någons skonsören, pilla bort flugor i grillen på bilen, öppna... 28/04 detta spelet kommer bli så jävla bra 28/04 En björntjänst är inte en stor tjänst utan en björntjänst är en tjänst man gör någon som i slutändan gör mer skada än nytta. Kan ha missförstått dig. 28/04 Så med andra ord så kommer du inte köpa ett spel för att du får gratis content? Haha.. den logiken. Vissa ska allt gnälla på DLC när det kostar men när de får det gratis så ska det även då gnällas för att det är gratis. Vad vill folk egentligen? Låter... 28/04 Nu tycker jag att du ska ta och lugna ner dig lite. Jag antog att vi diskuterade Total War: Rome II eftersom det är det nyhetstråden handlar om. (Total War: Rome II som f.ö. bara finns tillgängligt till PC) Jag är mycket väl medveten om att SEGA ger ut... 27/04 Sega lanserar spel till konsoler också som du hade vetat om du lagt ned en minut på google istället för en minut på din trögtänkta kommentar. Detta är antagligen deras påhitt för att se hur folk tar emot idéen. 27/04 Fast vem köper begagnade PC-spel överhuvudtaget? De flesta spel till PC är limiterade till en dator/person p.g.a. CD-nycklar som förbrukas när man installerar spelet. Det är inte precis någon nyhet. 27/04
Skicka en rättelse