Om några dagar lämnar vi maj månad bakom oss och välkomnar juni – månaden då #Company of Heroes 2 förklarar krig mot alla de andra storslagna rts-spelen. Släppdatumet närmar sig och såväl krigs- som pr-maskineri ska smörjas. Och vad passar bättre för ändamålet än en ny film?

#Sega och #Relic Entertainment kommer med en uppmaning: innan vi plockar upp nästa stora fps-spel bör vi ta kommandot över hela slagfältet. Till fots, i fordon och i luften ska vi gå segrande ur striden. Innan dess kan vi dock räkna med väldigt många explosioner.

Musiken i Trailern var sjukt dålig. Den var alldeles för HÖG.. Musiken skulle vara lägre för när pansarvagnar skjuter så ska dom låta BOOOOM!!!!! inte DunkaDunkaDunkaDunka *pang* DunkaDunkaDunkaDunka.. Nåja spelet ser ju bra ut i alla fall :) 30/05 Hmm. Nu har jag iofs inte spelat så vansinnig mycket, men är det fortfarande ett problem? Är det bättre om man bara spelar mot/med spelare i Sverige, eller är det lika illa? // edit: stavning och förtydling 30/05 Bra spel men misslyckas i multiplayer då de är konstanta problem med folk som laggar och blir droppade från spelet så är sällsynt att det blir en jämn match med alla spelare i båda lagen. Otroligt att ett bra spel ska bli ospelbart på en sådan bagatell... 30/05 Tänk bara att de kan, eller rättare sagt skall, läggas till i Steam då CoH använder det för MP nu för tiden. Lägg bara till nycklarna i Steam och sedan får du tillgång till en "Steam Version" där expansionerna är inlkuderat. 30/05 CoH vanilla håller definitivt måttet än idag. Grafikmässigt tycker jag inte tvåan har gjort några större kliv och CoH1 är ett spel med mycket kärlek i. Opposing fonts introducerar mina älskade britter så det är definitivt värt att spela också! ToV är... 30/05 Har nämligen Opposing fronts och Tales of Valor oxå. Men de kanske inte är fristående? Tales of Valor kom ändå 09 så tänkte det kanske är bättre kontroll och snyggare? 30/05 Company of Heroes. 30/05 Om man missat att spela Company of heroes, vilket ska man plocka upp nu? 30/05 Taggad som *** !! 29/05 Jag håller med om att ui är sådär, plottrigt enligt mig. Men jag älskar gameplayet så jag står ut. 29/05
Skicka en rättelse