Vi vet sedan tidigare att #Electronic Arts slutat med bespottade online pass. Detta var ett sätt för företaget att få pengar av konsumenten en gång till. Om till exempel spelet hamnat på begagnatmarknaden. #Ubisoft Entertainment har dock haft kvar sitt dito och detta har inte fallit i god jord hos spelarna.

I bland annat #Assassin's Creed IV: Black Flag var vissa av delarna i singleplayer-delen låsta, om du inte hade ett Uplay Passports. Detta är naturligtvis bedrövligt och företaget har tagit bort det här för lönnmördarspelet, men även för framtida titlar.

Har vi inte haft den där diskussionen förut? Tycker mig känna igen... *klia i huvudet* Jag vill minnas att det blev eld upphör när alla blev nödgade att springa till affären för att köpa mera paj. Och sen hade EA (och Ubi säkert också) hunnit göra något... 04/11 Ztreek, det du säger stämmer till viss del, men jag tycker det är litet fel att jämföra med marknader som helt uppenbart är 'sjuka', eller som inte har hamnat i verkligheten idag, såsom filmindustrin. Modellerna där är ofta medeltida och man kämpar med... 03/11 Ja..och vadå? Jag tolkar inte "blir inget lagligt spel" som att han kommer köpa det och gå förbi uplay :) 03/11 Du är medveten om att det finns crackade filer som helt förbigår kravet av Ubisoft egen launcher, eller? Det finns inga hinder att köpa spelet och använda sig av nämnd lösning. 02/11 Du måste ha svårt att hitta spel nuförtiden ;) 02/11 jag hatar ubisoft ..för jag hatar alla spel där man måste logga in 02/11 :up:BRA! 02/11 Måste bara kommentera att det är jäkligt dålig stil att Pirata spel med den usla bortförklaringen. Bojkotta dom helt om det inte duger... Uplay är ändå funktionellt 02/11 Om 1 miljon spelare köper spel X, sedan säljer tillbaka det till GameStop. 1 miljon spelare till köper dessa begnagnade exemplar. företaget i fråga som kanske redan hade en kass budget eller ett avtal som många studior har till sina utvecklare "ni får... 02/11 Tycker egentligen inte det är ALL EVIL att försöka förhindra bagagnathandel av spel(Även om jag är fullt medveten om hur dödfött det är att försöka stoppa det i dagsläget). Spel är upplevelser i mångt och mycket. Problemet är att det marknadsförs som... 02/11
Skicka en rättelse