Under julhelgen har #Nintendo haft stora problem med servrarna, detta beror till viss del på grund av att många fått en 3DS och Wii U i julklapp. Samtidigt pekas Pokémon Bank ut som en av bovarna i dramat, denna applikation har nu tagits bort från japanska E-shop.

För några veckor sedan kunde du läsa om Pokémon Bank, och även se en film som förklarade hur tjänsten fungerade. För att förklara den med enkla ord, det handlar om att spara sin monstersamling i det berömda "molnet". Om tjänstens släpp här i väst påverkas av att den blivit bortplockad i Japan är ännu oklart. Vi får i alla fall hoppas på att #Nintendo får ordning på sina servrar snart.

Du har använt pokégen då eller? Annars är det en bedrift att få så bra IV's, hehe. 27/12 Tycker inte jag heller. Men pre-gen6 så var det jobbigt att breeda 4+ IV Pokemon. Jag kommer att tjuta av lycka när jag skickar över alla mina fyra 6IV Teams (där hälften är shiny). Inget olagligt, bara sparat mig tusentals timmar! 27/12 Vilket då inte heller gör saken till något problem, tycker jag. Hade man kunnat ge dem fel stats, abilities, natures, attacker osv. hade det inte varit kul. 27/12 Jo, Gen V och tidigare så är det väldigt lätt att göra "hackade-legit" pokemon. Dom är omöjligt att skilja från breedade/fångade pokemon om dom görs rätt! 27/12 Naw har någon lite iLands problem, nutte dig, gå o nanna kudden så funkar det nog nästa vecka... 27/12 Inte nog med det, jätte många hackade Pokemon ska ha tagit sig in i Pokemon Banken och in i det nya spelen också :/ 27/12 Haha ja detta är oacceptabelt. Fick en 3DS i julklapp och går fortfarande inte att gå in på e-shop. Det är för fanken snart slut på den 26:e.... Går inge vidare för Nintendo just nu alltså. 26/12 Får hoppas Nintendo börjat rekrytera nätverksingenjörer det senaste om de i framtiden skall kunna tävla med online tjänster. Just nu har de klarat sig på SP spelen. Men framöver kommer nättjänster och smidiga, stabila sådana bli allt viktigare. 26/12 Är det därför jag har haft problem med Monster Hunter 3 Ultimate under veckan? 26/12 Jag har suttit och väntat på denna app, så jag hoppas att våran release inte påverkas. 26/12
Skicka en rättelse