Om bara några veckor är det dags för Garrett har kliva ut ifrån skuggorna, för att istället låta dig axla hans mantel och åter igen träda in bland dem. Vi pratar naturligtvis om det numera klassiska varumärket #Thiefs återkomst. Innan dess får vi chansen att spana in spelet till Playstation 4, då #Sony klippt ihop en liten trailer med allt vi behöver veta.

Vill du hellre läsa om spelet kan du följa med Victor när han tar sig an rollen som Garrett för första gången i sin förhandstitt på Thief. En recension lär hoppa fram när du minst anar det och förhoppningsvis är det en värdig återkomst.

Är det verkligen Sony som klippt ihop den? För exakt samma trailer ligger uppe på Xbox One's Store. Ja ja, skitsamma, spelar mindre roll. Varit måttligt intresserad innan, men efter denna trailern känns det plötsligt som ett givet köp. Såg riktigt lovan... 05/02 Inte för att vara en bitter gubbe men denna tråd är riktigt tragisk, något av det mest tragiska jag läst på länge. Att förboka och även hävda att man alltid förbokar trodde jag varenda gamer hade slutat med, men jag antar att kampen för att få folk att... 05/02 Haha, precis min tanke! Let the crowd go wild! OT: Hoppas detta verkligen blir något, har inga förhoppningar men saknar ett gott SP lir just nu. 05/02 Jag har spelat alla tidigare Thief spel och visst vissa nivåer i de tidiga spelen är ganska frustrerande då man stöter på övernaturligt men det är en såpass liten del av det totala spelet. Av de minnen jag har så svor jag mer över de där mekaniska/ångdr... 05/02 Zombies är lungt, bara vi slipper otäcka spindlar så jag jag nöjd...:P 04/02 Vet inte vad det var med trailern men blev helt jävla paff ! Ska genast förhandsbokas ! 04/02 Förhandsbokar nästan alltid spel,har inte blivit besviken ännu :p 04/02 Det där är anledningarna till varför man inte gillade Thief-spelen så mycket. Hade varit mycket trevligare o spela utan det där "övernaturliga". 04/02 Ser ju riktigt roligt ut! 04/02 Förbokat, första spelet på länge jag kände mig riktigt pepp på. Känns som ett mindre köttigt Dishonored? Och eftersom Dishonored var det bästa jag lirat på länge är jag väldigt hoppfull! 04/02
Skicka en rättelse