I helgen spelar vi olika. Väldigt olika. V Rising, The Walking Dead, Fallout 4, The Dig, Sekiro, Zelda och så vidare. Nytt och gammalt! Levande och levande dött! Nybyggande och postapokalyptiskt! Det blir kontrasternas spelhelg för FZ-redaktionen. Vad för spel tänker du köra?

Daniel Sjöholm
Nu är det dags att börja om i V Rising. Har hållit mig borta sen första early access, ska bli spännande att köra 1.0! #vaknanakenienskog

Johan Eklund
Jag vaknar upp naken på en strand och dammsuger planeten efter resurser i Astroneer. Har ramlat ned flera gånger i hålen jag skapat, så planeten ser ut som en schweizerost. Paniken när luften börjar ta slut och du famlar i mörkret efter ytan.

Johan Olander
Blandar renovering av stringhyllor med Fallout 4. Det är ju faktiskt rätt roligt ändå.

Mike Stranéus
Dyker ned i Lucasarts storhetstid och undersöker om The Dig fortfarande håller.

Jonny Myrén
Det blir mest (verklig) bilkörning, men Switchen lär få hänga med så att jag kan beta av ett par sidouppdrag till i Zelda: Tears of the Kingdom.

Jonas Vågström
Bossarna i From Softwares ninja-epos Sekiro fortsätter att falla på löpande band – förhoppningsvis kommer de sista bataljerna att vara avklarade innan helgen är slut.

Mikael Berg
Fortsätter där jag slutade förra helgen – mer BG3 och Elden Ring! Spelar det förstnämnda som Wyll, och visst fasen känns han mer som Protagonisten med stort P än den man själv kan skapa?

Johan Lorentzon
Strategi med alver och dvärgar i Song of Conquest står på menyn.

Tomas Helenius
Joysticken åkte fram så ska testa mina vingar i DCS eller MS Flight Sim. Och sen städa upp resterna av det senaste Xcom 2-uppdraget. Jag bävar.

Fredrik Eriksson
Har ramlat ner i The Walking Dead-träsket (igen). Så samtidigt som jag läser serien spelar jag Telltales Michonne-miniserie.

Robin Andersson
Jag ska sätta mig ned ordentligt med Hades II nu när det finns ute i early access. Har spelat en hel del Hades på senaste så ska bli kul att jämföra dem båda.

Joakim Kilman
Vill gärna spela mer Animal Well. Finns tid blir det även mer av det egensinniga rollspelet Felvidel och deckaräventyret Between Horizons.