Nästa vecka kan alla Playstation 4-ägare glädjas åt att #Infamous: Second Son slutligen släpper lös sina superkrafter till formatet. De exklusiva stortitlarna är än så länge få, så fortsättningen på Infamous-sagan blir förhoppningsvis ett trevligt tillskott.

Men vissa behöver inte vänta på att härja runt i ett dystopiskt Seattle, utan är redan i full gång med äventyret. En av dessa har passat på att spela in de första 20 minuterna av spelet och visar glatt upp spektaklet för omvärlden. Riktar man ögonen nedåt går det att se hur han bland annat klottrar på en vägg, använder magiska krafter och förundras över den tjusiga grafiken.

http://www.dailymotion.com/embed/video/x1gmwh8

unpopular by Fran78888

Borta.. 14/03 Jag fick tag på spelet idag, alltså en hel vecka innan release! Jag var nära att streama när jag spelade, men är halvskraj att Sony inte skulle uppskatta det.. Jag har kört snart två timmar iaf, och det är riktigt riktigt bra! Otroligt snyggt är det ock... 14/03 Fy fan vilket tönt lir kolla bara på hans fula bean mössa. Hahaha. Nej m Äen det är väl skoj detta. 14/03 bra när spelföretag motarbetar en massa onödig hype långt innan släpp. mer sånt! måste förresten vara obekvämaste accessoarerna nån spelgubbe burit sen Chun-Li. 14/03 Så man vet vad det är för typ av spel du gillar och orsaken till varför du ogillar det här spelet. 13/03 "Här titta på hela spelet innan du köper det! - Upptäckande och mystik... Vad är det?" 13/03 Varför gnäller du inte på övriga "one-liners" här då, som "Blev ju inte mindre sugen på spelet efter det klippet.", "Jahapp, då måste man skaffa en PS4 också" eller "ok" ? Är det skillnad om det är positiva one-liners ? 13/03 Vad har det med någonting att göra? 13/03 Kommentarsfälten är ständigt fyllda av one-liners om dis & dat. Ser inte problemet, det finns inget krav på eller behov av djup och tyngd i artikelkommentarerna. 13/03 Jag kan tycka att det är ganska irriterande med dylika kommentarer om det inte finns någon motivering. Hur skulle kommentarsfälten se ut om mängder av personer kommer med "one-liners" om att de inte är intresserade? För att återgå till ämnet så blir jag... 13/03
Skicka en rättelse