Att #Respawn Entertainment arbetar med DLC till den kritikerrosade onlinepangaren #Titanfall lär inte komma som en överraskning för någon. De har till och med utannonserat att tre paket med digitalt material är att vänta framöver. Men är man enbart ute efter nya spellägen behöver man inte betala för dem, meddelar Vince Zampella:

Han berättar också att det nedladdningsbara materialet kommer kosta 10 dollar styck, vilket brukar direktöversättas till 10 euro här i Europa, vilket i sådana fall innebär att den svenska prislappen landar på runt 90 kronor. Fler kartor och ännu ej avslöjat material är att vänta i betalmaterialet.

- Skillnaden är att vi spelare idag blir ordentligt mjölkade (lurade) med DLC och "Premium" m.m. än förr, då vi köpte ett spel (en färdig produkt), och sedan fick kartor m.m. gratis! :p 28/03 Förr så klumpade man ihop allt "extramaterial" och släppte det som en expansion. Troligen mest för att folk inte hade snabbt Internet då. Idag så släpper man "expansionen" som delar och kallare det DLC som folk kan ladda ned. Dels för att hålla spelet... 27/03 - Kanske beror det också på hur giriga de är och rymligt samvete de har som man frågar? Förr så köpte man ett spel färdigt, och kunde ladda ner extramaterial gratis. 26/03 Arrgh! 26/03 Men när är det "ett komplett spel som man sedan kan släppa extramaterial till" och när är det "ett spel där man tagit bort saker från som man sedan släpper för en extrakostnad"? Det känns lite som att det beror mer på vem man frågar och vem som gjort... 26/03 Jag måste hålla med honom dock. Gameplay och allt i sin ära men jag total sågar spelet bara för att det mesta man dödar är hjärndöda bottar. Om folk tycker det är roligt att döda dessa kan man likaväl skjuta ihjäl bottar i CS 1.6 BUT NO, där får man ing... 26/03 Ser du dig själv som en singel eller multiplayer spelare överlag? Vilken typ av spel och spellägen spenderar du mest tid med? 26/03 - Jag köpte Titanfall "Digital Deluxe edition" på Origin. Med Season Pass (tre DLC), för 799 kr. :D 26/03 - Men kuddarna och pläden fanns på soffan från början, men de tog bort det för att sälja det som "tillbehör" senare. :p 26/03 När då? Jag förbokade på Spelbutiken och då krävde de hela 359 riksdaler av mig. 26/03
Skicka en rättelse