Om Half-Life 2 gjorts idag hade det troligen sett så här fantastiskt ut.

#Half-Life 2 är ett av tidernas mest hyllade spel men inte ens ett sådant kan till fullo stå emot tidens tand. City 17 är alltjämt vackert men har tio år på nacken. Polycount-användaren Logithx är också väl medveten om detta faktum och har med hjälp av UDK omsorgsfullt återskapat tågstationen vi får se i början av Gordon Freemans andra äventyr. Resultatet kan beskrivas med ett ord: grafikporr.

De tre bilderna som släppts ser du undertill och du kan även se de här i betydligt högre upplösning. Logithx säger att det finns saker att fila på, som tåginteriörer och små modeller som monitorer. Det lutar dock åt att han avslutar projektet i UDK och konverterar allt till Unreal Engine 4. Där kan vi räkna med annan kaliber på modeller, texturer och ljus. Som om det inte vore imponerande nog i dagsläget.

Kolla detaljerna! Kolla graffitin! Kolla vattnet!

2004 känns som forntiden när vi ser den här vyn.

Det är alltså tre (3) bilder... Half-Life 3 confirmed!!!

Tänk om Valve kunde göra en nyrelease av HL1 & 2 tillsammans med släppet av trean med en grafik liknande de på bilderna... *drömmer mig bort 15/04 Testade dammsuga hem filerna och det tog en stund installera allt men vilken skillnad det blev! Ljudet är verkligen grymt! Tråkiga är att save funktionen inte fungerar korrekt. Vifting kofot! 05/04 Ser grymt ut! Och det kommer se helt galet grymt ut när han portat klart det till UE4 och gjort om materialen för att fungera med physically based shaders; https://docs.unrealengine.com/latest/images/Engine/Rendering/Materials/PhysicallyBased/measured_m... 04/04 Det är inte grafiken som gör spelet bra, kan man bara spela spel om grafiken ser bra ut så bör man göra sig själv en egen tjänst och låta bli att spela. Maken till lathet att inte njuta av handlingen ifall grafiken inte är i stil med bf 04/04 Jag skulle dra lite allmäna metaforer mellan bla filmer och spel för att försöka få folk att förstå vad som är bra med hl2 jämfört med dagens spel. Att jämföra Half Life 2 med de flesta spel som kommer ut idag är som att jämföra: Syndicate (Bullfrog) >... 04/04 Indeed :) 03/04 Alltid en bra idé att göra det om man ska kommentera! Varsågod! 03/04 TACK! (snabbläste bara artikeln denna gång). :) 03/04 Vad skulle du vilja se istället? Finns inte så många format att välja på som funkar på webben, om du inte tänker att det ska erbjudas nerladdningsbara bitmaps- eller kanske t.om. TIFF-filer. Du kan även prova att klicka på länken (http://www.polycount.c... 03/04 Fånigt att använda hårdkomprimerade jpegs för screens som... ...överhuvudtaget. Ontopic: Urskiljer ändå kantighet i de s.k. "böjda" formerna här och var. (dock lättast på tåg-fönsterlisten närmast kameran).. så det så. 03/04
Skicka en rättelse