Efter 11 år hos #Massive, med utveckling av spel som #World in Conflict och #Ground Control 2, kände sig Niklas Hansson oinspirerad. För att råda bot på den saken och utforska nya sätt att spela hoppade han på indietåget, och fyra år senare är han och studion #Defrost Games snart redo att lansera #Project Temporality. Den 20 maj släpps science fiction-äventyret i en rad olika onlinebutiker.

Det är ett tidsmanipulerande pusselspel där du spelar co-op med dig själv för att knäcka tankenötter och vandra runt i olika tidslinjer. Det låter lovande och en FZ-recension dyker upp nästa vecka. Fram tills dess kan ni spana in den senaste trailern nedanför.

No spank you. Helt ocharmig grafik. Alla pussel såg likadana ut. Faller i kategorin "indie-pussel med en twist", fast ser ut att ligga gansk långt bak i det startfältet. 12/05 Kan inte säga att konceptet tilltalar mig alls. Det första jag kom att tänka på när jag såg trailern var tidspusslen från Ratchet and clank - a crack in time, och jag avskydde de pusslen. Absolut tråkigaste delen av hela spelet. 11/05 4D...Någon som kommit på en bättre förklaring till det än "tid" då menar ni? 4D låter mer som nåt spännande hitta-på ord för att få saker att låta sådär "high-tech"...som "cyber" t ex. Gillade Hyperkub som ett alternativ, men tror jag sett lite olika... 11/05 http://guidesmedia.ign.com/guides/image/blinx_guide.jpg 10/05 Ser ut som foreveralone coop med lite mindfuck. 10/05 Wow känns som Braid möter Lost Vikings i lite Portalliknande stil! 10/05 Har man Portal 2 och inte kan vänta, så kan man pröva modden Thinking with Time Machine (http://store.steampowered.com/app/286080/) som blandar portaler med tidshoppande. Riktigt kul, och gratis. 10/05 Jag som tyckte det var jobbigt nog att spela Braid-världen där tiden gick fram och tillbaka beroende på om man gick höger eller vänster :P 10/05 Cool idé, men troligen inget för mig. Är inte så bra på pussel som jag önskar att jag vore. Och angående min simultankapacitet: jag är i praktiken Janne Gradvall. https://www.youtube.com/embed/JwHOcnn6ykY 10/05 Kan bara hålla med. Jag skulle antagligen bara få huvudvärk av att äns försöka mig på spelet :D 10/05
Skicka en rättelse