Under förra årets E3-mässa avtäckte #Sony det Playstation 4-exklusiva #The Order: 1886. Actionspelet utspelar sig i ett alternativt London med starka steampunk-vibbar som inte riktigt orkar upp i 60fps, men hämtar inspiration från Riddarna av Runda Bordet.

Sony har streamat en sekvens från spelets tredje kapitel, där vi får ta del av en eldstrid på en mörk gata. Under konflikten växlar det sömlöst mellan gameplay och filmsekvenser.

Vi får antagligen veta mer om The Order: 1886 under Sonys E3-presentation. De kliver upp på scenen klockan 03.00 den 10 juni.

Haha, sorry. Kunde inte låta bli. :) 26/05 Vad skulle jag gjort utan dig ?!? :D 26/05 *Waste of time. Annars blir det midja ;) 26/05 Ser trevligt ut! Hade rätt kul med GoW så är det mer av den varan i western stuk så är det ett köp. Inte day1, fast det är väldigt få spel som är det för mig nuförtiden. På tal om ni som gnabbas och gnälla så förstår jag inte varför många måste se allt... 26/05 Belive it or not. Men jag köpte faktiskt en PS3 just pga. The Last of Us. Jag har aldrig påstått att det är ett dåligt spel. Helt klart ett roligt tidsfördriv. Men att det höjs till skyarna och att det får full pott överallt förstår jag inte. Striderna... 25/05 Synd bara att spelutvecklare ska envisas med att alla fiender kan äta minst 3 kulor. Tycker det är förbannat tråkigt att spela ''realistiska'' spel där man måste skjuta fiender 4 gånger i huvudet för att dom ska dö. 25/05 Snyggt var det väl men jag fick nog av grådaskiga pangare redan förra generationen. Gameplaymässigt känns det ganska oinspirerat, har man inte tröttnat på genren och den gråa/apokalyptiska designstilen kan det säkert vara trevligt. 25/05 Jag kände detsamma med ditt första inlägg faktiskt. Men smaken är som baken :) 25/05 Såg snyggt ut...men själva spelet verkade rätt tråkigt. Dock lite svårt att avgöra kanske på bara en kort spelsekvens. 25/05 Med tanke på att miljöerna i stort är förrenderade så lär det ta ett par år innan konsolgrafiken kommer ikapp. Jämför med t.ex. Resident Evil-remaken och se hur det tog nästan en hel konsolgeneration innan vanliga spel höll samma nivå.. 25/05
Skicka en rättelse