Sex år gamla Grand Theft Auto IV vinner över Watch Dogs på flera punkter.

#Watch Dogs, som släpps imorgon, har av många lyfts fram som startskottet på nästa generations spelande men i en grafikjämförelse med sex år gamla #Grand Theft Auto IV syns ett antal brister. Ubisofts sandlådespel erbjuder till exempel inte dynamiska skuggor och fordonen har långt ifrån lika detaljerad skademodell som i GTA IV.

Som du kan se i den dryga sju minuter långa jämförelsen har det också svårt att mäta sig vad det gäller vattenfysik och effekter, påverkan på världen (bilen skrapar inte upp väggar, påkörda lämnar inget blod på motorhuven) och en handfull andra punkter.

Vår recension av Watch Dogs publiceras imorgon bitti.

Ubisoft har aldrig varit en lika bra utvecklare som Rockstar. 27/05 Nä, inga dynamiska skuggor där inte. 27/05 Har *alltid* blivit besviken på UBI-titlar. Älskar idén i AC och storyn, men drunk assassin rooftop hunts får mig att spy och spelen var, som spel, jäkligt mediokra och tråkiga. Buggarna på PC som gör spelen ospelbara är rent tragiska och supporten dire... 27/05 Hur kan det vara en ursäkt? Nu har de fått allt de ville. Inget mer gnäll om svår arkitektur på PS3 eller dålig prestanda på XBox samt att skillnaderna är för stora mellan konsollerna och en vanlig dator. De har t o m samma satans grafikkort i de nya... 27/05 Har tappat all respekt för redaktörerna på FZ. Jag håller med om att spelet är skit, några timmar in i spelet. Men den här "jämförelsen" är en av de mest patetiska artiklarna jag sett på FZ på bra länge. Så jävla skämmigt. 27/05 Jag gillar spelet på grund av att man kan hacka hela stan. Inte många spel som har den funktionen. Sen skiter jag i om man inte blir blodig, eller att bilar skrapar. Den som inte tycker att spelet är något att ha eller tycker att det inte är värt pengar... 27/05 Ponera att grafiken skulle vara sämre. Det är ju PC! Om grafiken inte är så het vid release så kommer det åtgärdas, i vanlig ordning. 27/05 Bryr mig inte speciellt mycket om grafiken, men har spelat Watch Dogs på PC under helgen, på medel-inställningar, och det ser ju betydligt bättre ut än vad GTA IV gör på maxinställningar utan mods, utan tvekan. Och jag är ganska säker på att snubben i... 27/05 När folk bygger datorer för 15 - 20 000 kr för att få den bästa spelupplevelsen så kan du väl fatta att de blir besvikna när de kunde köpa en "next-gen"-konsol för 10 - 15 000 kr mindre, och få samma upplevelse? Det är inte grafiken i sig som är det pro... 26/05 Man kör MYCKET bil i Watch Dogs! Körkänslan är dessutom katastrofal, alla bilar glider fram som tvålar på ett inoljat parkettgolv. Det kanske funkar bättre med kontroll, vad vet jag? Det finns inte heller någon inställning för mouse sensitivity, vad jag... 26/05
Skicka en rättelse