#Driveclub fick slutligen ett releasedatum, och framåt hösten trycker vi plattan i mattan i det sociala racing-spelet från skaparna av #Motorstorm. Det är dock en stund dit, så #Sony och #Evolution Studios göder oss tills vidare med trailers från spelet.

I två nya klipp får vi besöka Indien och Chile, där vi också får bevittna det dynamiska skiftet mellan dag och natt. Rikta ögonen mot de fartfyllda filmerna nedanför.

När det gäller bilspel, och framförallt simulatorer, så räcker det gott för mig om miljöerna är adekvata. Man måste koncentrera sig så mycket på själva bilkörningen att omgivningarna faktiskt faller bort. Men det är klart, det är i riktiga bilspel.. int... 03/06 Kan det bero på att det är den enda konsollen som har några nyheter? 03/06 Skyrim och GTA 4 måste moddas för att bli snyggare. Tomb Raider är inte lika snyggt. Och vem fan spelar gta i svart vitt? 03/06 Haha, är det där ett skämt? xD Har du sett Rage? http://barbarella.deadendthrills.com/imagestore/DET3/rage/large/thecompanycar.jpg http://barbarella.deadendthrills.com/imagestore/DET3/rage/large/trespass.jpg GTA IV? http://barbarella.deadendthrills.com/... 03/06 - På pc kan jag varmt rekommendera dessa bilspel, som jag tycker har bra grafik: DiRT 1, 2 & 3. GRID 1 & 2. NFS: Shift 2. New Car Game. ... och snart kommer "GRID: Autosport". http://store.steampowered.com/app/255220/ 02/06 Ne, jag håller med. AI:n är ingen höjdare. Sen är det precis som du säger roligast att köra online. Det är bara det att man ibland vill testa lite offline. Men bilarna är kul att köra och det räcker för mig. 02/06 Dock anser jag att man ska titta på gameplay först och sen grafiken. Därför så tycker jag att så länge det är 720p på Youtube så är det inget att bry sig om. Ibland så duger till och med 480p. Bara man ser gameplay så är jag nöjd :) Och Driveclub ser... 02/06 Mer om ljudet: http://blog.eu.playstation.com/2014/05/29/driveclub-realistic-sounding-racing-game-ever/ 02/06 Och som vanligt verkar de flesta utvecklarna strunta i ljudupplevelsen... Zondan här låter enormt trist och syntetiskt och blir överröstad av alla andra bilar. För att jämföra mot verkligheten: http://youtu.be/9uNw6nTngGA 02/06 Något jag tycker fungerar sisådär, har testat det hos en vän och inte nog med att man tröttnat snabbare än någonsin pga det enormt dåliga banutbudet, AIn är ju inte så där superbra ändå, online är det en annan femma då man kör mot andra spelare, men i... 02/06
Skicka en rättelse