Under Ubisofts E3-konferens fick vi stifta närmare bekantskap med #Far Cry 4 och fullblodspsykopaten Pagan Min – en skurk som heter duga. Vill man dyka ytterligare lite djupare in i upplevelsen ska man spana in ett nytt klipp direkt från mässgolvet.

I klippet nedan är det gameplay som gäller när vi får ta del av hur det går till när en fästning i sedvanlig Far Cry-anda behöver befrias. Det vankas spännande men traditionella inslag som eldstrider, men också mer exotiska grejer som elefantridning.

Ibland är även det kul. Man kan faktiskt bli sugen på sånt ibland. Just nu känner jag att jag gärna hade haft ett nytt FC att köra. Inget annat som lockar just nu... 13/06 Den där speljätten har spårat ur fullständigt. Dock har dom fina mindre titlar, t.om väldigt bra. 13/06 Indeed! Bra grafik och ljud. Är väl lite frostbite förstörelse man saknar och lite mer dynamisk karta. Ser bra ut det här, han som spelar var sämst dock. Ja eller hur? fps spel med MG42 bjud tack. 13/06 https://www.youtube.com/watch?v=M0DXOuHd_r8 13/06 MG 42, bara det gör spelet värt att spela :D. Saknar MG 42 / MG 3 i BF :( 13/06 Hittade en stridselefant http://blog.supplementcentre.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/01/Fat-lazy-man-on-sofa.jpg 13/06 Det som förstörde Far Cry 3 för mig var hur oförstörbar världen var. Placerade ett gäng C4 under ett bord utav trä. Ingenting förstördes. Oljelampan ovanpå, stolarna, bordet, byggnaden bredvid... allt var fullständigt intakt. Bilen som stod bredvid expl... 13/06 Jag skulle hellre se ett spel mer likt FC1 igen, där man har enorma banor som man sen inte återkommer till. FC1 hade också det bästa sniper-skjutandet av alla spel. Hur härligt var det inte att från enooooorma avstånd skjuta sönder en hängbro precis und... 12/06 Far Cry 2 var lätt bäst imo. Slutet var skit ja, men känslan att man var själv i vildmarken med bara sin egna vilja att klara sig var mycket stark. Bättre än både 1 och 3an tillsammans. Jag vet inte det var för mycket "Michael Bay" över de hela 12/06 Peppad , påminner mycket om 3an och jag diggade 3an som tusan. 12/06
Skicka en rättelse