3/5 bananskal blev betyget när FZ recenserade Wii U-frälsaren #Mario Kart 8. Övriga världen var generellt lite mer generösa med betygen och konsumenterna har inte varit sena att öppna plånböckerna för det skojfriska racingliret. Via IGN meddelar #Nintendo att det ungefär 2 miljoner kopior har sålts sedan spelet släpptes i slutet av maj. Tidigare har vi rapporterat att spelet sålde i 1,2 miljoner exemplar under första helgen.

Inte alls särskilt tokigt, och nu är det bara cirka 33,5 miljoner exemplar kvar innan Mario Kart 8 slår seriens storsäljare #Mario Kart Wii. Läs gärna mer om hur mycket de enskilda Mario Kart-spelen har sålt i vår artikel.

Spelet i sig är underbart roligt, men det finns ett par saker som helt klart drar ner mitt personliga betyg med både Mario Kart och Wii U. Först tycker jag (börjar väl bli gammal) det är ett jäkla bök med alla konton och Mii, samtidigt som det borde öpp... 29/06 Nu ska vi se hur mkt Rage mina funderingar kommer orsaka :P Jag har alltid gillat Nintendo. NES var min första konsoll. Har haft samtliga stationära + gameboy, advanced och ds. Wii U är det första Nintendot jag skippat. 2 Mill sales är jävligt bra när... 29/06 Jo jag sa just det jag tyckte, men man tycker ändå att även om det är olika recensenter så borde det finnas någon form av "regel" som man följer så att man iallafall får en jämn bedömning för alla spel. Om vi nu ska kunna använda oss av recensioner för... 28/06 Då är det inte heller samma personer som sätter betyg på alla spel heller, och igen så tycker alla olika. Oberoende av vad du skriver. Säg hellre vad DU tycker om spelet istället för att säga "betyger är fel". Om något så skulle jag hålla med Tompa om... 28/06 Iofs sant, men när man ger höga betyg till tex BF4 och andra spel som är väldigt lika sina föregångare så tycker jag att det är rät illa att dra ner ett betyg för att det inte är så mycket nytt. Gravitationssystemet, nya vapen, förare, fordon/däck/glida... 28/06 De har lyckats otroligt bra med MK8, det enda jag saknar någorlunda är ett bra "battle mode" eller i detta fall är det nog snarare kartor som är anpassade för ändamålet som saknas. I övrigt lite tekniska saker med skärmdelning, det bör till exempel inte... 28/06 Sjuk roligt spel, och online läget fungerar bättre än förväntat. Men det är fortfarande roligast att sitta ett gäng i soffan och se hornen växa ut när man blir träffad av ett blått skal 2 meter innan mål :D! 28/06 Spelet är säkert roligt för barn men jag tröttnade väldigt fort på det. 28/06 Jävulskt bra spel, bästa jag spelat på länge! 27/06 Inte illa blir väl typ runt 40% attach rate 27/06
Skicka en rättelse