I höst är det återigen dags för stenhårda tacklingar och tjusiga mål när #NHL 15 kliver ut på isen och ger oss den årliga dosen digital hockey. Denna gång hävdar #EA Sports att "riktig hockey-fysik" finns i förstafemman, och de har en ny trailer som förklarar hur det går till.

Varje spelare får individuell fysik tack vare kraften i de nya konsolerna. Det innebär att det blir en annan känsla när man tacklas och krockar, och som på ett trovärdigt sätt ska simulera kaoset som uppstår när båda lagen jagar en lös puck. Hur det blir med fysiken i versionerna till Xbox 360 och Playstation 3 framgår dock inte.

Ok så man kan inte lägga in att spelarna ligger på målvakten i xbox 360 Bullshit klart man kan. Som flera här sagt. Dom säger jämt att det ska vara äkta fysik och bättre målvakter. Jo visst, dom gör fan aldrig något åt målvakterna. Det är inte realistis... 19/07 Det behöver inte vara något nytt för att vara mjölkning. 18/07 Snälla, det är ingenting nytt att sportspel släpps varje år. De lever på att göra årliga upplagor. Du behöver inte köpa varje år om du inte är intresserad. 18/07 "Tack vare kraften i de nya konsolerna kommer vi ha äkta fysik i spelet. Hur det blir med fysiken till 360 o ps3 sägs det inget om" rotflol :D 17/07 Varför inte patcha gamla spel istället? 17/07 bryr mig inte, vill ha BÄTTRE BE A PRO OCH KARRIÄRS LÄGE! är det så jäkla svårt att få? nä men vi älskar att "fokusera" på allt onödigt som man inte lär märka 17/07 Det fanns en tid när NHL spelen var bäst på PC. Så noobsen kan vara tysta :P 17/07 Vem fan kör något spel på konsol så länge dom inte är exclusiva för allt du behöver göra är slänga in dosan i datan, koppla in stor TVn till datan släng dig i soffan å spela. Men vem vet du kanske inte har pengar för dra lite snyggt kabel från tvn till... 17/07 MmmmmmmOnster mjölk mjölk...mjölk..ölk.. :-) 17/07 Är helt övertygad om att tekniken är fantastisk, men jag tycker det ser likadant ut som alla hockeyspel sen EAs elitserien på 90 talet. (Där djurgården var OP som fan :D). Man ser massa ryggar och en puck, sen är det bra så. 17/07
Skicka en rättelse