Om allt går enligt planerna kommer #Carbine Studios att uppdatera sitt #Wildstar en gång i månaden, för att på så sätt motivera spelarna att betala sina månadsavgifter. Den första uppdateringen dök upp förra månaden med en ny zon för solospelare och grupper, och då fick vi också veta att den kommande uppdateringen ska innehålla en ny battleground där man piskar ihjäl andra spelare. Nu har vi fått mer information om det arrangemanget.

Daggerstone Pass är namnet på den nya pvp-zonen där fraktionerna måste skydda sina baser samtidigt som de anfaller motståndarnas. Genom att ta kontroll över objekt i terrängen kan man även kommendera in luftangrepp och kasta bomber, vilket låter minst sagt kaotiskt. För att delta får man ny rustning, ett knippe färska achievements, inredningsobjekt till det egna huset och mer. Spana in klippet nedan och hoppa över till den officiella hemsidan för att lära dig mer.

PvE:n i Wildstar är så mycket bättre att det knappt kan jämföras. Finns lite problem med RNG och grind men på det stora hela är både mekaniken och det mesta gruppcontent som finns betydligt bättre. Å andra sidan är PvP:n i Wildstar sämre (om än med bätt... 23/07 ".....tycker jag" glömde du skriva :) 23/07 Jag gick från Wildstar till Guild Wars 2 och Guild war 2 är ett bättre MMO. Att betala 55p som tar flera veckor att farma för att måla om sitt gear är inget jag saknar >_> 23/07 Det var precis så jag kände i betan, så efter två dagar gick jag tillbaka till trogna GW2 där det mesta är solklart och lätt att förstå. :) Skulle gärna prova igen och se om det bli bättre om man ger det en större chans. 23/07 Jag hade kul med Wildstar i en månad, spelade några timmar varje dag... Men sen blev det bara meh. Jag vet inte vad som gjorde det men jag tappade helt enkelt intresset för spelet. Kanske hade det med att göra att det är bottare ÖVERALLT... Även fast... 23/07 Game is hard är allt jag kommer säga :D 23/07 Så här är det att heala dungeons i Wildstar: http://static.fjcdn.com/pictures/Praise_e8eaaa_1158386.gif 23/07 Vad betyder det ... :D? 23/07 när du blir lvl 20 kör en dungen som healer :D 23/07 Jag är just nu lvl 14 och precis fått "Housing". Spelade betan och tyckte spelet just då var medelmåttligt. Men nu när jag började spela det för ungefär 1vecka sedan så är jag helt fast. Combaten älskar jag, o jag kör medic som healer och kan absolut... 23/07
Skicka en rättelse