Det har gått hela två månader sedan vi skrev något om kommande zombiespelet #Dying Light. Många är vi som attraheras av tanken på levande döda i en öppen värld och detta har lett till vissa abstinensbesvär, som till exempel kannibalism. Tack och lov för att det är Gamescom, då passar nämligen #Techland på att släppa en ny trailer att fördriva tiden med.

En öppen värld, parkour och en sjuhelsikes massa zombies är det vi bjuds på när #Dying Light släpps i februari nästa år. Kom bara ihåg att ha dina tre spelkompisar utvalda tills dess.

Ser riktigt bra ut! Jag gillade verkligen Dead Island och Dead Island: Riptide så detta ser jag fram emot :) 14/08 Se där går våra åsikter isär. Jag ÄLSKAR dead island (pc) och det tillhör ett av de spelen (inklusive dess expansion) som jag spelat igenom flest gånger i coop :) 14/08 Fi fan, satte hjärtat i halsgropen när jag såg slutet...trodde för ett ögonblick att det skalle bli xbox exklusivt! o_O Det här ser så otroligt lovande ut att jag aldrig skulle förlåta MS för det! :) 14/08 Misslyckande? Dead Island? Visst fanns det saker som behövde poleras men så dåligt var det väl ändå inte? Sen kanske inte zombie-spel tilltalar alla människor men om man är ett fan av Lucio Fulci, George A. Romero och allt som har med köttätande kadaver... 14/08 Är också tveksam, men även om det blir relativt mediokert så blir det nog ett köp ändå. Jag förväntar mig ett hjärndött zombieslakt-spel, och har det bara flytande gameplay med tyngd i så kan detta bli jättebra i och med parkour-systemet. Förväntar mig... 13/08 Spelet har verkligen potential, men jag är tveksam, då Techland utvecklar spelet. De misslyckades ju något så enormt mycket med Dead Island, trots riktigt schyst trailer och till synes väldigt balanserad och bra gameplay. Jag håller verkligen tummarna... 13/08 Påminde mig lite om "Bloodsuckers" från STALKER-spelen :) Detta blir att spana in mer när det kommer men det har absolut potential. Dead Island hade sin charm även om det hade många brister också men jag gillar hur just vapen och ammunition är mer sälls... 13/08
Skicka en rättelse