Det skogstokiga #Saints Row IV får en fristående expansion, avslöjade utvecklarna #Volition under PAX-mässan. Du spelar som Johnny Gat eller Kenzie som tar sig till helvetet för att rädda sin chef, som råkar vara USA:s president. Vill du spela med en vän ska det gå att ta slå sig igenom hela äventyret i co-op.

#Saints Row: Gat Out of Hell heter expansionen som är ungefär hälften så stort som originalspelet och har en rekommenderad prislapp på 20 dollar. PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 och Xbox One är formaten som gäller för den demoniska resan som slår upp helvetes portar den 30 januari 2015.

1an och 2an var bra och kul. 3an var mer "meh" och 4an vill jag inte ens röra med tång. 02/09 2:an tyckte jag var rolig. 3an körde jag Coop från start och då fick man många bra skratt. 4an kändes bara meningslös. Körde inte bil nån gång om det inte var tvunget. Aliens dog ju skitfort när man insett att vapen inte är så jävla bra ändå 31/08 Tycker 2an var bäst. 3an och 3.5 var idiotiska. 31/08 Barnsligt.... 31/08 Njae.. tycker dom försöka vara over the top på ett påklistrat och outtänkt sätt. Då faller det platt i min bok. :) 30/08 Jag har gillat alla Saints Row spelen ända sedan 2an och tror inte att jag kommer bli besviken den här gången heller!! Så frågan är...hur tusan kommer det sig att man förhandsboka spel man verkligen gillar!?!? :O 30/08 Sains Row serien har jag alltid ansett som svintråkig, - när man kör solo. Men gudars helvete vad roligt det är i co-op! Ser verkligen fram emot detta, skönt att kunna köra mindre seriösa spel ibland. <3 Aldrig kört 1:an, tyckte 2:an kändes halv-meh,... 30/08 Är det bara jag som tycker att det är grymt seg hur spelet stagnerat sedan SR3? =/ SR3 var rätt kul ändå och lite annorlunda i jämförelse med GTA exempelvis, lite tokig men det var nog tanken. SR4 och denna känns mer som en kopia av SR3... 30/08 Har förhandsbokat nya Civ och Witcher, mest för att det är spel jag ändå tänkt köpa och det fanns ganska bra rabatter. Utan rabatterna ser jag ingen egentlig anledning. 30/08 Underbart! Hade riktigt kul med SR4. Springa runt och tokhoppa överallt:) 30/08
Skicka en rättelse