Borsta skorna, vattenkamma håret och pressa kjolen - filarkivet har finbesök ikväll. Efter morgonens [n=23051 överraskande besked] har amerikanska #3D Realms försett FZ med den första trailer från det evighetslånga actionprojektet #Duke Nukem Forever som släppts på sex år. Den HD-upplösta och 40 MB tunga nedladdningen - vars tämligen intetsägande innehåll torde skapa fler frågetecken än utropstecken - är således en i det närmaste sensationell händelse.

[video=1649]

Kvällens film bekräftar att skådespelaren Jon St. John på nytt anlitats för att göra hertigens raspiga stämma och skall enligt producent [[George Broussard]] utgöra startskottet för tätare mediauppdateringar. Broussard försäkrar vidare genom spelsajten Shacknews att man inte utesluter att även släppa spelet till [[Xbox 360]], att man "inte har för avsikt att på nytt byta [[spelmotor]]" och att en betydande del av utvecklingsarbetet redan är utfört - ett uttalande tydligt riktat till de som gjort sig lustiga över spelets hitills tioåriga produktionstid.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiODlkZjRmMWMwZjlhMjZhNjRmMGQ5ZTAxMmVhNDZlOWQwNjQ1YTRkYSI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6ODI7aToxO2k6MTUyO2k6MjtpOjI5NDA7fX0="></input>

<input type="radio" name="q152" value="979" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ja, absolut - trailern är det tuffaste jag sett på länge!

<input type="radio" name="q152" value="980" class="form_input_radio"></input>

Svårt att säga, trailern visar inte tillräckligt mycket.

<input type="radio" name="q152" value="981" class="form_input_radio"></input>

Nej, även om trailern är kort gjorde den mig besviken!

</form>

Skicka en rättelse