Det går allt bättre för spelindustrin, men det är inte något som utvecklaren #Iron Lore har märkt av. Idag har nämligen #Titan Quest-skaparna tvingats slänga in handuken då de inte har lyckats säkra den finansiella uppbackningen som deras nästa projekt krävde.

It is with great regret that we must announce that... Iron Lore Entertainment has ceased active game development. Several unrelated events occurred which resulted in Iron Lore being unable to secure funding for its next project.

Ska förklara kort det problem som uppstår vid piratkopiering: När företag (A) skapar sitt första spel (1) kommer det finnas ett antal buggar/spelförstörande moment som de senare kommer iaf försöka fixa med patcher. De behöver inte vara stora eller många... 11/03 Att pirater är puckade nog att klaga på att spelet är buggigt i deras forum, innan spelet ens släppts, och "buggen" beror på att spelet har anti-piracy-rutiner som slänger ut spelaren vid vissa uppdrag om de har crackat spelet.... Och spelet därmed får... 03/03 http://www.rpgcodex.net/phpBB/viewtopic.php?t=23101&postdays=0&postorder=asc&start=0 Riktigt skoj hur dom försöker skylla på alla andra än sig själva, buuuuuhhh det är alla andras fel, konsumenterna är dumma i huvudet. Dom gjorde en halvtaskig Diablo... 01/03 Det må så vara, men om fler folk hade köpt Titan Quest, så hade företaget haft en en större buffert under tiden de letar en ny publisher. 01/03 bra att du tog upp det. jag tänkte det men du han före mej. dåliga spel är som minor i spel branschen. folk vill inte köpa grisen i säcken med lov ord som inte finns då laddar man ner spelet efter som det inte finns något demo eller ett dåligt demo. dir... 01/03 Ifall folk hade läst nyheten så gällde nerladdningen pga att dom inte fick tag i någon finansiär för kommande projekt. 29/02 Synd att de konkade, Titan Quest var verkligen bra, det och Sacred tycker jag var skitbra spel, i många aspekt bättre än Diablo II, enligt mig. 29/02 Och det stämmer till viss del, fast det är nästan bättre att säga att färre spel görs med PCn som primär plattform, det är lättare att göra spel till konsol och sedan porta det till PC... 29/02 Om du läser igen, så står det "Allt färre spel görs till PC:n" 29/02 Skrev han det? Nääääääää Han skrev att "PC:n är död..." strax följt av "PCn bör dö ut" 29/02
Skicka en rättelse